gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Vin > Rødvin > Sommervin: 2 anbefalinger
Sommervin: 2 anbefalinger

 

Sommervin: 2 anbefalinger

Rene Langdahl Jørgensen har smag to vine fra Michael Skurniks portefølje. En chardonnay og en pinot noir, der vil gå glimrende til sommerens lyse kødretter.

22. jun - Af Redaktionen / René Langdahl Jørgensen - Foto: Pr.

THE CHARDONNAY CONSPIRACY 2010, WASHINGTON. USA
99 KR. SMALLEVINE.DK

Læsere af Robert Parkers publikationer eller web vil vide, hvem Michael Skurnik er – andre kan være fuldstændig ligeglade og blot forholde sig til det, der er i glasset.

Skurnik har introduceret en hel del vin for den gode Parker ,og Skurniks portefølje over importerede vine er forpustende lang. Han er gået på jagt i krisetider og overskudsproduktionens tidsalder, har konstrueret en chardonnay (og pinot noir) af købt materiale.

Den perler let af CO2, sandsynligvis fl asket ultrafrisk og vinifi ceret for friskhedens skyld. Let græsset med æble, grønt melonkød med antydet smørsyre. Fedmen er klassisk, initialt er der markeret syre, og den klinger ud på kammertonens perfekt svingende 440 Hz.


THE PINOT PROJECT 2011. CALIFORNIEN
99 KR. SMALLEVINE.DK

Michael Skurniks, distributøren af oceaner af god fransk vin, ikke mindst bourgogne, i New York, har samlet ind fra overskudslagre i Californien. Det har han gjort dygtigt, rigtig dygtigt og har lavet en prisrimelig og helt klassisk pinot.

Vaniljekogte kirsebær, søde sorte kirsebær, mynte og lakrids, ja, endda orientalsk krydderi, især spidskommen er næsens bestanddele. Saftevand, ja, men for voksne, og den skal nedkøles til 14 grader og drikkes til sommerens grillede lyse kødretter, hvor der godt må være sommerbær med i billedet.

Gid, der var flere med Skurniks evner, verden er fuld af god vin, som ikke får lov at udtrykke sig.

Læs også: Gør en pinot noir-kup!



Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 
3 vine til 4 stjerner

3 vine til 4 stjerner

23. feb | TEMA | Vi har fundet 3 vine til 4 stjerner (ud af 6) til dig.

3 vine til 4 stjerner
 
Comte De Senneval Rosé

Comte De Senneval Rosé

23. feb | MOUSSERENDE VIN | Både smag og duft af røde bær er diskret og afmålt, behageligt afmålt.

Comte De Senneval Rosé
 
Brunello Di Montalcino 2009, Val Di Suga, Montalcino. Italien

Brunello Di Montalcino 2009, Val Di Suga, Montalcino. Italien

23. feb | RØDVIN | Ikke verdens mest komplekse vin, men den har det brune skær, de læderagtige noter og det let bitre skær.

Brunello Di Montalcino 2009, Val Di Suga, Montalcino. Italien
 
Barrua 2011, Sola Dei Nuraghi, Sicilien. Italien

Barrua 2011, Sola Dei Nuraghi, Sicilien. Italien

23. feb | RØDVIN | En vin med jordede krydrede noter, der slet ikke er uden charme.

Barrua 2011, Sola Dei Nuraghi, Sicilien. Italien
 
3 fantastiske vine under 100 kr.

3 fantastiske vine under 100 kr.

02. feb | TEMA | Vi har fundet tre fantastiske vine til dig, som alle koster under 100 kr.

3 fantastiske vine under 100 kr.
 
 
Luberon 2012, Pierre Henri Morel. Frankrig

Luberon 2012, Pierre Henri Morel. Frankrig

02. feb | RØDVIN |

En vin med et strejf af lakrid, indkogt jordbær og salvieblomst.

Luberon 2012, Pierre Henri Morel. Frankrig
 
 
3 gode vine fra Tenerife

3 gode vine fra Tenerife

28. jan | TEMA | Kun én enkelt importør tager vine hjem fra De Kanariske Øer, Tenerife nærmere bestemt. Det er vine, der beviser, at de vulkanske småøer ude i Atlanten bestemt kan 'flaske sig' – de smager slet og ret godt. Men de har priserne imod sig.

3 gode vine fra Tenerife
 
Suertes Del Marques El Ciruelo 2012

Suertes Del Marques El Ciruelo 2012

28. jan | RØDVIN | En saftig vin, der trods sødmen har et strejf af skarphed.

Suertes Del Marques El Ciruelo 2012
 
Suertes Del Marques La Solana

Suertes Del Marques La Solana

28. jan | RØDVIN | En biodynamisk vin, der vil være perfekt til en stegt kylling med krydderier ind over tilberedningen.

Suertes Del Marques La Solana
 
Suertes Del Marques 7 Fuentes 2012

Suertes Del Marques 7 Fuentes 2012

28. jan | RØDVIN | En meget saftspændt og krydret vin med en utrolig duft af bær og rabarber.

Suertes Del Marques 7 Fuentes 2012
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET!

MEST LÆSTE

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE