gas-logo_GRAA_medtext

gavekort_arial_sort
 
gastro > Vin > Rødvin > Sommervin: 2 anbefalinger
Sommervin: 2 anbefalinger

 

Sommervin: 2 anbefalinger

Rene Langdahl Jørgensen har smag to vine fra Michael Skurniks portefølje. En chardonnay og en pinot noir, der vil gå glimrende til sommerens lyse kødretter.

22. jun - Af Redaktionen / René Langdahl Jørgensen - Foto: Pr.

THE CHARDONNAY CONSPIRACY 2010, WASHINGTON. USA
99 KR. SMALLEVINE.DK

Læsere af Robert Parkers publikationer eller web vil vide, hvem Michael Skurnik er – andre kan være fuldstændig ligeglade og blot forholde sig til det, der er i glasset.

Skurnik har introduceret en hel del vin for den gode Parker ,og Skurniks portefølje over importerede vine er forpustende lang. Han er gået på jagt i krisetider og overskudsproduktionens tidsalder, har konstrueret en chardonnay (og pinot noir) af købt materiale.

Den perler let af CO2, sandsynligvis fl asket ultrafrisk og vinifi ceret for friskhedens skyld. Let græsset med æble, grønt melonkød med antydet smørsyre. Fedmen er klassisk, initialt er der markeret syre, og den klinger ud på kammertonens perfekt svingende 440 Hz.


THE PINOT PROJECT 2011. CALIFORNIEN
99 KR. SMALLEVINE.DK

Michael Skurniks, distributøren af oceaner af god fransk vin, ikke mindst bourgogne, i New York, har samlet ind fra overskudslagre i Californien. Det har han gjort dygtigt, rigtig dygtigt og har lavet en prisrimelig og helt klassisk pinot.

Vaniljekogte kirsebær, søde sorte kirsebær, mynte og lakrids, ja, endda orientalsk krydderi, især spidskommen er næsens bestanddele. Saftevand, ja, men for voksne, og den skal nedkøles til 14 grader og drikkes til sommerens grillede lyse kødretter, hvor der godt må være sommerbær med i billedet.

Gid, der var flere med Skurniks evner, verden er fuld af god vin, som ikke får lov at udtrykke sig.

Læs også: Gør en pinot noir-kup!



Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 
gastro har smagt: Compagniets smagekasse med opskrifter

gastro har smagt: Compagniets smagekasse med opskrifter

18. apr | BONUS | Compagniet introducerede for nyligt smagekasser, hvor man hver måned får tre forskellige flasker vin og opskrifter, der hver især er tilpasset de enkelte vine. Vi har smagt Compagniets smagekasse fra marts.

gastro har smagt: Compagniets smagekasse med opskrifter
 
12 vine til påsken

12 vine til påsken

15. apr | BONUS | PÅSKE: Gå ikke glip af chancen for et ekstra glas vin i helligdagene. Her får du 12 gode af slagsen...

12 vine til påsken
 
3 utroligt gode vine

3 utroligt gode vine

11. apr | RØDVIN | gastros vinekspert René Langdahl Jørgensen har fundet tre helt utroligt gode vine, du skal smage. Vi snakker høj standard!

3 utroligt gode vine (1 kommentarer)
 
Weekend-vin: 3 gode flasker

Weekend-vin: 3 gode flasker

04. apr | RØDVIN |

Lidt selvforkælelse i weekenden? Vi foreslår disse tre gode vine.

Weekend-vin: 3 gode flasker
 
5 x sherry af de virkelig gode

5 x sherry af de virkelig gode

28. mar | BONUS | Sherry er mormor, sherry er fedtede flasker med grædende sigøjnere og guitarer på etiketten eller bleggult terpentinsmagende sprinklervæske. Eller også er det ren kult og vin i verdensklasse. Vi har smagt et par superstjerne-sherryer på højt niveau.

5 x sherry af de virkelig gode
 
3 gode vine under 100 kr.

3 gode vine under 100 kr.

14. mar | RØDVIN | gastros vineksperter har fundet tre gode flasker, du skal smage. Se med her...

3 gode vine under 100 kr.
 
Mød Danmarks største sprittere

Mød Danmarks største sprittere

24. feb | BONUS | Danmarks største sprittere er faktisk ganske små. Mikrodestillerierne vinder frem.

Mød Danmarks største sprittere
 
Chefredaktøren anbefaler: 4 gode flasker

Chefredaktøren anbefaler: 4 gode flasker

21. feb | BONUS | gastros chefredaktør Jesper Uhrup Jensen har fundet fire gode flasker, som du ikke må gå glip af!

Chefredaktøren anbefaler: 4 gode flasker
 
5 gode vine under 140 kr.

5 gode vine under 140 kr.

14. feb | BONUS | gastros vinekspert René Langdahl Jørgensen har denne måned fundet fem gode vine til dig - og så til en yderst fordelagtig pris!

5 gode vine under 140 kr.
 
7 anbefalelsesværdige Vino Nobile

7 anbefalelsesværdige Vino Nobile

07. feb | RØDVIN | gastros vinekspert René Langdahl Jørgensen anbefaler at du smager disse syv Vino Nobile...

7 anbefalelsesværdige Vino Nobile
 
Montepulcianos noble vin

Montepulcianos noble vin

07. feb | RØDVIN | Vino nobile di Montepulciano har altid stået i skyggen af chianti og brunello, men en række producenter gør deres til at træde ud af lillebrorrollen.

Montepulcianos noble vin
 
6 af månedens vine

6 af månedens vine

24. jan | RØDVIN | gastros vinekspert René Langdahl Jørgensen har smagt på 6 af månedens vine. Læs hans bedømmelse her..

6 af månedens vine
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind pastatallerken fra Grand Cru Soft

Vind pastatallerken fra Grand Cru Soft

Deltag i konkurrencen om 4 stk. pastatallerkener (25 cm) fra Rosendahls Grand Cru Soft serie. Vi udlodder 3 sæt til en samlet værdi af 1.499,85 kr.

Vind pastatallerken fra Grand Cru Soft

SIDSTE NYT

 

Facebook

Konkurrence

Vind Source-maskine + smagsvarianter fra SodaStream

Vind Source-maskine + smagsvarianter fra SodaStream

Deltag i konkurrencen om 2x1 gavesæt fra SodaStream indeholdende to SodaStream Free smagsvarianter og en SodaStream Source maskine i hvid metal. Præmierne har en samlet værdi af 2.638 kr.

Vind Source-maskine + smagsvarianter fra SodaStream

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Opskrift

Opskrift

Havtaske og svampe à la Redzepi

René Redzepi har om nogen været med til at (gen)opfinde det nordiske køkken. Få opskriften på en af hans signaturretter: Stegt havtaske og svampe i forskellige teksturer.

Få opskriften her

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED