gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Udlandet > Drømmen om Marokko: Få Adam Prices bedste tips
Drømmen om Marokko: Få Adam Prices bedste tips

 

Drømmen om Marokko: Få Adam Prices bedste tips

Her får du adresser m.m., til ’Drømmen om Marokko’ af Adam Price

10. nov - Af Adam Price - Foto: Søren Gammelgaard

Hotellet i Kasbahen, langt uden for Marrakesh:

Dar Ahlam
Douar Oulad Cheik Ali
Skoura
Ouarzazate
Marokko

Tlf.: + 212 (0) 524 852 239
E-mail: darahlam@relaischateaux.com

Website: http://www.maisonsdesreves.com – et fællessite for Maison des reves fire hoteller, rundt om i verden, hvor der linkes til Dar Ahlams website.

Tjek også Dar Ahlam på Relais & Châteaus website:
http://www.relaischateaux.com/en/search-book/hotel-restaurant/darahlam/

Ørkenopholdet:
Bestilles som en pakke for sig under et ophold på Dar Ahlam.


Hotellet i Marrakesh:
La Mamounia
Avenue Bab Jdid
40 040 Marrakesh
Marokko
Tlf.: +212 (0) 524 388 600
E-mail: informations@mamounia.com
Website: http://www.mamounia.com


Restaurant Le Tobsil:
22 Derb Moulay Abdallah Ben Hessaien
Medina
Marrakesh
Marokko
Tlf.: +212 (0) 244 440 52
Ingen hjemmeside eller e-mail
Bordreservation er nødvendig!

Hotel med trekkingtur:
Kasbah du Toubal
Imlil
– der findes ikke flere oplysninger om præcis beliggenhed, kun anbefales det, at man ved ankomsten til byen Imlil kontakter hotellet på tlf. (0) 524 485 611, hvis ikke man selv kan finde vej op til hotellet i kasbahen.
Tjek: http://www.kasbahdutoubkal.com/






Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Sidste nyt

 
Nannas oktober køkken

Nannas oktober køkken

01. okt | RÅVARER | Nanna Simonsen glæder sig over primetime for både svampe og kartofler - og så begynder intet mindre end de første juleforberedelser i køkkenet.

Nannas oktober køkken
 
Jensens Bøfruin

Jensens Bøfruin

30. sep | BLOG | Berlingskes Svend Rasmussen anmeldte i fredags Jensens Bøfhus – en meget negativ anmeldelse, der med nød og næppe udløste én beskeden stjerne...

Jensens Bøfruin
 
Her skal du spise: Costa Brava

Her skal du spise: Costa Brava

29. sep | UDLANDET | Her giver en række berejste, gastronomiske insidere deres bud på, hvor feriens bedste måltider skal indtages. Denne gang går turen til Costa Brava...

Her skal du spise: Costa Brava
 
8 x Sauvignon Blanc fra Chiles Costa

8 x Sauvignon Blanc fra Chiles Costa

26. sep | HVIDVIN | Når vin vokser op med havudsigt, så plejer det at ende lykkeligt, og det gælder da også præcis for de vine, der kommer fra kystområderne i det centrale Chile, fra områder som San Antonio og Casablanca Valley, hvor der dyrkes sauvignon blanc, så de efterhånden må ryste i bukserne i Marlborough på New Zealand.

8 x Sauvignon Blanc fra Chiles Costa
 
Kong Hans 4.0

Kong Hans 4.0

24. sep | BLOG | For ganske nyligt genåbnede Kong Hans Kælder efter en større renovering og med Mark Lundgaard som ny køkkenchef. Mark Lundgaard er blot den fjerde køkkenchef i Kong Hans’ godt 40 år lange historie – en historie, der må siges at være præget af stabilitet.

Kong Hans 4.0
 
Når noma er noma

Når noma er noma

24. sep | NYT & NOTER | Det var med en vis bæven, Jesper Uhrup Jensen tog imod tilbuddet om at komme med på Noma, for det var med et skuffende forrige besøg i erindringen. Men Noma er Noma, man kan aldrig være sikker på, hvad der venter en – og det viste sig, at der ventede en oplevelse i den verdensklasse, der har gjort restauranten til stedet, alle taler om.

Når noma er noma
 
Pop man gider

Pop man gider

23. sep | BLOG | Med POP – et spiseri fortsætter de fire pop-kvinder, hvor de sidste år slap succesen Spiseri. De har lagt sommerhusindretningen bag sig, men serverer stadig virkelig et godt og moderne italienskinspireret trattoriakøkken til ikke ret mange penge. Og folk strømmer stadig til. Det forstå man godt.

Pop man gider
 
The Usual Suspects

The Usual Suspects

23. sep | BLOG | Det var i vid udstrækning the usual suspects, der løb med hovedpriserne, da årets Gericke-priser blev uddelt ved Årets Ret-gallamiddagen på Hotel og Restaurantskolen i søndags den 21. september.

The Usual Suspects
 
Her skal du spise: Italien

Her skal du spise: Italien

22. sep | UDLANDET | Her giver en række berejste, gastronomiske insidere deres bud på, hvor feriens bedste måltider skal indtages. Denne gang går turen til Italien...

Her skal du spise: Italien
 
Vinene fra Frederiksdal Gods

Vinene fra Frederiksdal Gods

19. sep | BONUS | Det karakteristiske ved vinene fra Frederiksdal Kirsebærvin er den særdeles præsente syrlighed fra surkirsebærrene, der skaber det modspil, som gør de meget koncentrerede vine langt mere drikkevenlige og interessante over flere slurke. Vi har taget et kig på nogle af vinene.

Vinene fra Frederiksdal Gods
 
3 opskrifter med kirsebær

3 opskrifter med kirsebær

17. sep | DESSERTER | Vi bringer her tre kirsebærlækkerier – to franske klassikere, clafoutis og pavlova, og en enkelt særlig fræk, nemlig gedeosttærte med flamberede kirsebær. Vi liker!

3 opskrifter med kirsebær
 
Her skal du spise: Paris

Her skal du spise: Paris

15. sep | UDLANDET | Her giver en række berejste, gastronomiske insidere deres bud på, hvor feriens bedste måltider skal indtages. Denne gang går turen til Paris...

Her skal du spise: Paris
 
Portvin på stenbroen

Portvin på stenbroen

12. sep | BLOG | En portvinsbar på Vesterbro – så har man hørt det med … i det gamle rå arbejderkvarter. Det er ikke bare Københavns, men Danmarks første portvinsbar, der i slutningen af august åbnede på Kingosgade.

Portvin på stenbroen
 
Mikkeller Øl & Brød

Mikkeller Øl & Brød

12. sep | BLOG | Det er nærmest blevet hverdag, at nye spændende steder dukker op – i en grad, at man næsten glemmer, hvor fuldstændig fantastisk det er. Et af byens nye steder i Mikkeller Øl & Brød, der åbnede i slutningen i maj – kun få meter fra samme Mikkellers (Mikkel Borg Bjergsø) ølbar i Victoriagade på Vesterbro.

Mikkeller Øl & Brød (1 kommentarer)

MEST LÆSTE

SIDSTE NYT

 
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind whisky fra Glenmorangie

Vind whisky fra Glenmorangie

Deltag i konkurrencen om en 2x1 flaske Glenmorangie Signet til en samlet værdi af 2.540 kr.

Vind whisky fra Glenmorangie

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

Konkurrence

Vind Margrethe-skåle i porcelæn fra Rosti Mepal

Vind Margrethe-skåle i porcelæn fra Rosti Mepal

Deltag i konkurrencen om 3x1 gavesæt fra Rosti Mepal, indeholdende de nye Margrethe-skåle i porcelæn i tre forskellige størrelser. Præmierne har en samlet værdi af 960 kr.

Vind Margrethe-skåle i porcelæn fra Rosti Mepal

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED