gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Restaurant > Nyt & Noter > Kokketræf på Geranium til kamp mod børnekræft
Kokketræf på Geranium til kamp mod børnekræft

 

Kokketræf på Geranium til kamp mod børnekræft

Læn dig tilbage og nyd en 9-rettes menu frembragt af nogle af landets ypperste kokke, når Thomas Herman & friends inviterer til kokketræf til fordel for foreningen ”Familier med kræftramte børn”.

13. apr - Af Josefine Carstad - Foto: Claes Bech Poulsen

En 6 timer lang søndagsfrokost tilberedt af nogle af landets bedste kokke og nydt i Restaurant Geraniums smukke lokaler til tonerne af blandt andet Cæcilie Norby og Chris Mihn Dokys jazzede lyd. Det er umiddelbart svært at sige nej til.
 
Den stærke cocktail er da heller ikke hverdagskost, men et særarrangement til fordel for kræftramte børn og deres familier. Samlet om sagen vil Thomas Herman og hans kollegaer Jacob De Neergaard, Rasmus Kofoed, Per Hallundbæk, Bo Beck, Klaus Henriksen, Francis Cardenau, Thomas Rode og Adam Price således være at finde i Geraniums køkken søndag d. 29. april 2012.

Menuen lyder:



I løbet af dagen vil der også blive afholdt en ”eksklusiv auktion med spændende effekter med en kendt og anderledes auktionarius”, som arrangørerne skriver. Hvad der bortauktioneres er tilsyneladende en overraskelse.

Der er kun et begrænset antal pladser, der bookes efter et først til mølle princip. Kuvertprisen er 3.000 kr. og overskuddet går til organisationen ”Familier med kræftramte børn”. 

Du kan bestille plads på telefon 8694 6930 eller på un@fmkb.dk.

Læs mere om arrangementet her.

Info:
• Kokketræffet foregår søndag d. 29. april fra klokken 12.00 – 18.00 på Restaurant Geranium.

• Følgende køkkenchefer deltager med hver deres ret: Thomas Herman, Jacob De Neergaard, Rasmus Kofoed, Per Hallundbæk, Bo Beck, Klaus Henriksen, Francis Cardenau, Thomas Rode og Adam Price.

• Cæcilie Nordby, Maria Carmen og Benjamin Koppel, Chris Minh Doky og Palle Mikkelborg, The Antonelli Kvartet samt Maria Montell står for underholdningen.

• Kokketræffet kaldes også ”Montell og Hermans Søndagstaffel”, da det er sangerinden Maria Montell og køkkenchefen Thomas Herman der står bag initiativet.



Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 
2900 Spisetid

2900 Spisetid

23. jul | ANMELDELSER | Engang i en ikke så fjern fortid stod Tuborg Havn i øllets tegn, men ølhanerne blev lukket i 1996, og det meste af bryggeriet blev revet ned for at give plads til en helt ny bydel. Waterfront Shoppingcenter er denne nye bydel. Mira Arkin har taget pulsen på centerets tre spisesteder.

2900 Spisetid
 
Guide: 6 gode steder at spise udenfor

Guide: 6 gode steder at spise udenfor

16. jul | ANMELDELSER | Man kan spise ude, og man kan spise udenfor – og i bedste fald begge dele. Den danske sommer er en ung blond pige – og en lunefuld en. Men det er ikke desto mindre sæson for at spise ude under åben himmel. Vi giver et bud på seks af de bedste steder, hvor kun the sky is the limit.

Guide: 6 gode steder at spise udenfor
 
Anmeldelse: Verandah / The Standard

Anmeldelse: Verandah / The Standard

07. jul | ANMELDELSER | Indiske Rohit Ghais moderne, globaliserede køkken klarer sig langt bedst, når grøntsagerne får lov at bestemme. Vil man nyde livet i de (alt for) dybe sofaer, skal man vælge vegetarmenuen – og i sidste ende passe på med at læne sig for meget tilbage.

Anmeldelse: Verandah / The Standard
 
Pitstop: Vinhanen

Pitstop: Vinhanen

02. jul | ANMELDELSER | Vinhanen på Nørrebro serverer vin direkte fra store ståltanke, det er ikke set før – vin, man gider drikke, men ikke behøver intellektualisere over i timevis. Og vin, der næsten ingenting koster. Det er genialt.

Pitstop: Vinhanen
 
Mød foodien, Ken Tellefsen

Mød foodien, Ken Tellefsen

30. jun | NYT & NOTER | Du kender ham sandsynligvis ikke, 44-årige Ken Tellefsen, men det gør de på landets bedste restauranter, for han har været stort set alle steder – indtil flere gange hvert sted. Ken Tellefsen er foodie – mad og vin er hans altoverskyggende interesse. Og det, han bruger hovedparten af sine penge på. Jesper Uhrup Jensen har mødt ham til en snak om mad, mad og mad.

Mød foodien, Ken Tellefsen
 
Guide: Spis godt, sov godt

Guide: Spis godt, sov godt

16. jun | ANMELDELSER | Der er en tid til at spise og en tid til at sove – og til tider kommer det ene behov umiddelbart efter det andet. Vi har taget pulsen på landets bedste spisesteder, hvor man samtidig kan indlogere sig og ’sove måltidet ud’. Fra det østligste til det vestligste Danmark, og så lige Skagen med.

Guide: Spis godt, sov godt (1 kommentarer)
 
Anmeldelse: Restaurant AOC

Anmeldelse: Restaurant AOC

11. jun | ANMELDELSER | AOC er en restaurantoplevelse af tårnhøj karat i kælderplan, og køkkenchef Søren Selin har for alvor fået luft under vingerne.

Anmeldelse: Restaurant AOC
 
Pitstop: Den Vandrette

Pitstop: Den Vandrette

09. jun | ANMELDELSER | Vinbaren Den Vandrette har fokus på naturvine, men bare rolig – hvis det er for stærk kost, så er der også et stort udvalg af konventionelt fremstillede vine. Den Vandrette er faktisk et lille sted med et imponerende stort udvalg.

Pitstop: Den Vandrette
 
 
Guide: 8 af Københavns bedste smørrebrødsrestauranter

Guide: 8 af Københavns bedste smørrebrødsrestauranter

14. maj | ANMELDELSER | Smørrebrød er en dansk frokostklassiker, men klassisk smørrebrød er ikke, hvad det har været ... det har nemlig aldrig været bedre. gastro guider dig hen til otte af Københavns bedste smørrebrødsrestauranter – fra helt klassiske over nyklassiske og til de nynordiske.

Guide: 8 af Københavns bedste smørrebrødsrestauranter (2 kommentarer)
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind porcelæn fra Pillivuyt

Vind porcelæn fra Pillivuyt

Deltag i konkurrencen om 3x1 gavesæt fra Pillivuyt, med produkter fra den nye porcelænsserie ’Blå Bretagne’. Præmien har en samlet værdi af 2.580 kr.

Vind porcelæn fra Pillivuyt

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

Konkurrence

Vind de skarpeste steak-knive nogensinde!

Vind de skarpeste steak-knive nogensinde!

Deltag i konkurrencen om 5x1 sæt med 2 stk. Yaxell steak-knive til en samlet værdi af 1.398 kr. per sæt.

Vind de skarpeste steak-knive nogensinde!

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED