gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Restaurant > Anmeldelser > Anmeldelse af Café Victor: Skrumpelever i Ny Østergade
Anmeldelse af Café Victor: Skrumpelever i Ny Østergade

 

Anmeldelse af Café Victor: Skrumpelever i Ny Østergade

Det var med en vis forventning, at gastro lagde vejen forbi Café Victor for at se, om køkkenet virkelig havde rejst sig med den nye køkkenchef. Spørgsmålet er, om det i stedet for at have rejst sig blot var rejst til Gl. Skagen sammen med stampublikummet!

05. sep - Af Jesper Uhrup Jensen

+ God og livlig stemning
+ Superb betjening
+ Gode desserter

- Voldsomme priser, eksempelvis 165 kr. for en capresesalat
- Hovedretter, der svinger fra det småkedelige til det uantagelige

Navnkundige Café Victor fik en kraftig, gastronomisk saltvandsindsprøjtning, da Philippe Houdet tidligere i år lukkede og slukkede sin restaurant gennem mange år, Pierre André, for i stedet at blive køkkenchef på cafeen, der bekender sig til det klassiske, franske brasseriekort – dog med visse fremmede indslag, bl.a. et par danske frokostklassikere.

Det er lidt blandet, hvad jeg gennem tiden har hørt om maden på Victor, men med franske Houdet ved roret, så var der ligesom lagt op til, at evt. slinger stod til at blive rettet ind, og at kursen ville være sikker. Det er den måske også – når chefen er på arbejdet, for det kan jeg slet, slet ikke forestille mig, at han var – altså til stede i køkkenet – den lørdag eftermiddag, vi havde valgt at spise frokost på stedet!

Æggemad til overpris
Selv om vejret ikke var eksemplarisk, valgte vi at sidde udenfor denne lidt sommerferiestille lørdag i byen, hvor en del af Victors faste publikum kunne tænkes at være på vej til den legendariske uge 29 i Skagen – eller måske gemte de sig hjemme, for at det ikke skulle komme frem, at de ikke var på Skagen!

Spøg til side. Vi lagde ud med en omgang østers og en gang æg, fjordrejer, dild og mayonnaise. De franske østers stod i 165 kr. for seks, mens æg og rejer stod til ’dagspris’. Dagens køkpris viste sig at være 225 kr., og så var den æggemad vist også betalt. Det var nemlig først og fremmest en æggemad, en enorm og en enormt mættende æggemad med i al fald to æg i skiver og så fjordrejer i en mindre birolle. Mayonnaisen var god og velsmagende, jeg tør ikke sige, om den var hjemmelavet, men kvaliteten var i al fald i orden.

Læs videre på næste side

123 NÆSTE >

Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 
2900 Spisetid

2900 Spisetid

23. jul | ANMELDELSER | Engang i en ikke så fjern fortid stod Tuborg Havn i øllets tegn, men ølhanerne blev lukket i 1996, og det meste af bryggeriet blev revet ned for at give plads til en helt ny bydel. Waterfront Shoppingcenter er denne nye bydel. Mira Arkin har taget pulsen på centerets tre spisesteder.

2900 Spisetid
 
Guide: 6 gode steder at spise udenfor

Guide: 6 gode steder at spise udenfor

16. jul | ANMELDELSER | Man kan spise ude, og man kan spise udenfor – og i bedste fald begge dele. Den danske sommer er en ung blond pige – og en lunefuld en. Men det er ikke desto mindre sæson for at spise ude under åben himmel. Vi giver et bud på seks af de bedste steder, hvor kun the sky is the limit.

Guide: 6 gode steder at spise udenfor
 
Anmeldelse: Verandah / The Standard

Anmeldelse: Verandah / The Standard

07. jul | ANMELDELSER | Indiske Rohit Ghais moderne, globaliserede køkken klarer sig langt bedst, når grøntsagerne får lov at bestemme. Vil man nyde livet i de (alt for) dybe sofaer, skal man vælge vegetarmenuen – og i sidste ende passe på med at læne sig for meget tilbage.

Anmeldelse: Verandah / The Standard
 
Pitstop: Vinhanen

Pitstop: Vinhanen

02. jul | ANMELDELSER | Vinhanen på Nørrebro serverer vin direkte fra store ståltanke, det er ikke set før – vin, man gider drikke, men ikke behøver intellektualisere over i timevis. Og vin, der næsten ingenting koster. Det er genialt.

Pitstop: Vinhanen
 
Mød foodien, Ken Tellefsen

Mød foodien, Ken Tellefsen

30. jun | NYT & NOTER | Du kender ham sandsynligvis ikke, 44-årige Ken Tellefsen, men det gør de på landets bedste restauranter, for han har været stort set alle steder – indtil flere gange hvert sted. Ken Tellefsen er foodie – mad og vin er hans altoverskyggende interesse. Og det, han bruger hovedparten af sine penge på. Jesper Uhrup Jensen har mødt ham til en snak om mad, mad og mad.

Mød foodien, Ken Tellefsen
 
Guide: Spis godt, sov godt

Guide: Spis godt, sov godt

16. jun | ANMELDELSER | Der er en tid til at spise og en tid til at sove – og til tider kommer det ene behov umiddelbart efter det andet. Vi har taget pulsen på landets bedste spisesteder, hvor man samtidig kan indlogere sig og ’sove måltidet ud’. Fra det østligste til det vestligste Danmark, og så lige Skagen med.

Guide: Spis godt, sov godt (1 kommentarer)
 
Anmeldelse: Restaurant AOC

Anmeldelse: Restaurant AOC

11. jun | ANMELDELSER | AOC er en restaurantoplevelse af tårnhøj karat i kælderplan, og køkkenchef Søren Selin har for alvor fået luft under vingerne.

Anmeldelse: Restaurant AOC
 
Pitstop: Den Vandrette

Pitstop: Den Vandrette

09. jun | ANMELDELSER | Vinbaren Den Vandrette har fokus på naturvine, men bare rolig – hvis det er for stærk kost, så er der også et stort udvalg af konventionelt fremstillede vine. Den Vandrette er faktisk et lille sted med et imponerende stort udvalg.

Pitstop: Den Vandrette
 
 
Guide: 8 af Københavns bedste smørrebrødsrestauranter

Guide: 8 af Københavns bedste smørrebrødsrestauranter

14. maj | ANMELDELSER | Smørrebrød er en dansk frokostklassiker, men klassisk smørrebrød er ikke, hvad det har været ... det har nemlig aldrig været bedre. gastro guider dig hen til otte af Københavns bedste smørrebrødsrestauranter – fra helt klassiske over nyklassiske og til de nynordiske.

Guide: 8 af Københavns bedste smørrebrødsrestauranter (2 kommentarer)
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind porcelæn fra Pillivuyt

Vind porcelæn fra Pillivuyt

Deltag i konkurrencen om 3x1 gavesæt fra Pillivuyt, med produkter fra den nye porcelænsserie ’Blå Bretagne’. Præmien har en samlet værdi af 2.580 kr.

Vind porcelæn fra Pillivuyt

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

Konkurrence

Vind Champagne fra Moët & Chandon

Vind Champagne fra Moët & Chandon

Deltag i konkurrencen om 3x1 flaske Moët Ice Impérial fra Moët & Chandon til en samlet værdi af 1.167 kr.

Vind Champagne fra Moët & Chandon

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED