gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Opskrifter > Tilbehør > Sådan laver du sennep
Sådan laver du sennep

 

Sådan laver du sennep

At lave sennep er nemmere, end du tror. Denne opskrift har vi fået af James Prices og det er en sennep, der giver luft til næsen.

13. nov - Af James Price

Hjemmelavet sennep

¾ dl gule sennepsfrø
½ dl sennepspulver
1,2 dl vand
1 dl æbleeddike
2 spsk. brun farin
1 tsk. salt
1 spsk. gurkemeje

Bland sennepsfrø og sennepspulver.

Kog vand, eddike, farin, salt og gurkemeje op i en lille gryde, og hæld det over senneppen.
Lad det trække ved stuetemperatur i et døgn.

Kør det hele i en blender, til konsistensen er passende. Hold evt. igen på lidt af væden, eller tilsæt lidt mere eddike undervejs, hvis den virker for tyk.

Kom senneppen i et glas, og lad den gerne modne i køleskabet et par dage inden brug.

PS: Dette er en sennep, der giver luft i næsen!

Få også James Prices opskrift på hjemmelavet ketchup.

Og husk også den hjemmelavede agurkesalat...
__________

VIL DU HAVE FLERE OPSKRIFTER PÅ HJEMMELAVET TILBEHØR?
- Sådan laver du: Sennep, remoulade og ketchup
- Sådan laver du: Agurkesalat og ristede løg
- Sådan laver du hjemmelavet ketchup
- Sådan laver du sød sennep
- Sådan laver du ristede løg
- Sådan laver du salte dildagurker
- Sådan laver du hjemmerørt remoulade
- Sådan laver du agurkerelish (Boston agurker)



Tilbage til oversigten

ANNONCE


 

Kommentarer

Kedelig

22. nov 2014 KL 08:20 Af Søren

En kedelig og kønsløs sennep uden det store bid. Gurkemeje skal begrænses til 1 tsk.

Lidt mildere udgave?

13. sep 2011 KL 06:27 Af Steen H

Hej James Jeg har lavet en portion af din opskrift. HELT fantastisk! Nu skal jeg dog have et lille selskab, hvor gæsterne - især de yngre - kunne tænkes at ville have en lidt mildere udgave. Kan jeg f.eks. udelade gurkemejen og supplere op med brun farin eller evt. bruge honning i stedet? Mvh Steen

 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Opskrifter

8 opskrifter med jomfruhummer

8 opskrifter med jomfruhummer

30. jan | TEMA | Jomfruhummeren er en herlig delikatesse, der kan spises årets rundt. Vi har samlet 8 af de bedste opskrifter med krebsdyret, så kig med og lad dig inspirere til dit næste måltid med de velsmagende jomfruer fra havet.

Klik her og få de 8 opskrifter med jomfruhummer. (1 kommentarer)
 
 
 
Spyd med jomfruhummerhale, små krydderurter, salt og mandler

Spyd med jomfruhummerhale, små krydderurter, salt og mandler

30. jan | FORRETTER | Få opskriften på spyd med jomfruhummerhale, små krydderurter, salt og mandler

Spyd med jomfruhummerhale, små krydderurter, salt og mandler
 
Pizza med jomfruhummer, hjertemuslinger og små tomater

Pizza med jomfruhummer, hjertemuslinger og små tomater

30. jan | FORRETTER | Få opskriften på pizza med jomfruhummer, hjertemuslinger og små tomater.

Pizza med jomfruhummer, hjertemuslinger og små tomater
 
Ristet jomfruhummer græskar, bær og fuglegræs

Ristet jomfruhummer græskar, bær og fuglegræs

30. jan | FORRETTER | Få opskriften på ristet jomfruhummer græskar, bær og fuglegræs.

Ristet jomfruhummer græskar, bær og fuglegræs
 
Aromatisk skaldyrssuppe med citrongræs, ingefær, chili og rouille

Aromatisk skaldyrssuppe med citrongræs, ingefær, chili og rouille

30. jan | FORRETTER | Få opskriften på aromatisk skaldyrssuppe med citrongræs, ingefær, chili og rouille.

Aromatisk skaldyrssuppe med citrongræs, ingefær, chili og rouille
 
Jomfruhummer og hvide asparges med skilt hummer-smørsauce og vilde urter

Jomfruhummer og hvide asparges med skilt hummer-smørsauce og vilde urter

30. jan | FORRETTER | Få opskriften på jomfruhummer og hvide asparges med skilt hummer-smørsauce og vilde urter.

Jomfruhummer og hvide asparges med skilt hummer-smørsauce og vilde urter
 
 
7 italienske pasta opskrifter

7 italienske pasta opskrifter

26. jan | TEMA | Pasta er Danmarks italienske nationalspise. Se vores favoritretter her.

7 italienske pasta opskrifter (1 kommentarer)
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET!

MEST LÆSTE

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE