gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Opskrifter > Tilbehør > Sådan laver du agurkesalat
Sådan laver du agurkesalat

 

Sådan laver du agurkesalat

Hvorfor købe kedelige konserveret agurkesalat, når det er såre simpelt at lave den selv?

13. nov - Af James Price

Hjemmelavet agurkesalat

1 agurk
2 dl eddike
1 dl vand
4 spsk. sukker
1 ½ tsk. salt
Peber

Høvl agurken i tynde skiver på siden af rivejernet. Knug væden fra agurkeskiverne.

Bland eddike og vand, og kom sukker, salt og rigeligt friskkværnet peber i. Rør, indtil salt og sukker er opløst, og kom så agurkeskiverne ned i lagen.

Lad salaten trække i køleskabet i nogle timer, og gerne natten over.
__________

VIL DU HAVE FLERE OPSKRIFTER PÅ HJEMMELAVET TILBEHØR?
- Sådan laver du: Sennep, remoulade og ketchup
- Sådan laver du: Agurkesalat og ristede løg
- Sådan laver du hjemmelavet ketchup
- Sådan laver du sød sennep
- Sådan laver du ristede løg
- Sådan laver du salte dildagurker
- Sådan laver du hjemmerørt remoulade
- Sådan laver du agurkerelish (Boston agurker)


Tilbage til oversigten

ANNONCE


 

Kommentarer

Agurksalat

19. okt 2013 KL 04:35 Af buller

Jeg tror at de roede stykker er smaa stykker chili,udkern en roed chili og skar den i smaa stykker,kom den i lagen ,hvis du er til staerkere mad kan du lade vaere med at udkerne den ,og husk ingen vand i agurksalaten <3

De røde :)

08. mar 2013 KL 11:50 Af Anne-Birthe Weinreich

Hvad er de røse stykker man kan se ??? Det er dem der får agurkesalaten til at se lækker og indbydene ud men dem står der ingenting om i opskriften Venlig hilsen Anne-Birthe

Agurkesalat

01. mar 2013 KL 03:51 Af Kirsten Holm Andersen

Jeg giver Lil og Lilian ret det er en kedelig agurkesalat. Jeg salter agurkeskiverne (skåret på mandolin, el. pålægsmaskine) i ca. 15 min. Derefter afdryppes de i en sigte. Lagen laves af lige dele eddike og sukker. Lagen koges i god tid, så den er helt kold når den hældes over. Kom hele pberkorn i lagen, og ellers krydderurter efter smag. Laurbær, løgringe, dild eller andet. Salaten holder sig sprød og grøn meget længe. VH Kirsten

agurkesalat

27. dec 2012 KL 10:44 Af Lil

kom saltet pa agurken og vrid saften/vandet ned i skaalen, i stedet for det vand, som her er tilsat. Min tante brugte altid frisk dild og lige dele god qualitet eddike....! og sukker.Vand driver ud af agurken og denne smager af noget!

Agurkesalat med citron

07. dec 2012 KL 11:39 Af Christian Asferg

Mine kone er ikke til eddike Vi laver agurkesalaten med citronsaft. 1 agurk Saft af en presset citron 2 spsk. sukker Lad det trække i 15-30 minutter. En frisk agurkesalat

    1 2     
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Opskrifter

7 italienske pasta opskrifter

7 italienske pasta opskrifter

17. dec | HOVEDRETTER | Pasta er Danmarks italienske nationalspise. Se vores favoritretter her.

7 italienske pasta opskrifter (1 kommentarer)
 
6 lækre opskrifter med and

6 lækre opskrifter med and

10. dec | TEMA | Anden kan så meget mere end at blive serveret med rødkål og brune kartofler. Mira Arkin går andre andeveje.

6 lækre opskrifter med and
 
Bojesens økologiske julesmåkager

Bojesens økologiske julesmåkager

03. dec | TEMA | Bojesen driver Danmarks eneste økologiske konditori. Vi kiggede ind i chokoladekongens værksted og fik fravristet konditoren et par opskrifter på økologiske julesmåkager.

Bojesens økologiske julesmåkager
 
Vinter er ...

Vinter er ...

01. dec | RÅVARER | ... æblerne i hus!

Vinter er ...
 
Nannas vinter køkken

Nannas vinter køkken

01. dec | RÅVARER | Jul og nytår står for døren, men vinteren, sådan for alvor, ligger stadig foran os - også i køkkenet.

Nannas vinter køkken
 
Mad til rigtige mænd: 7 opskrifter på mandemad og hipster-hapsere

Mad til rigtige mænd: 7 opskrifter på mandemad og hipster-hapsere

24. nov | TEMA | Her giver Mira Arkin den med tartarmayo, (psyko)fermenteret chili, fed hummer mac n cheese, carnitas, der er en slags mexicansk pulled pork, som man spiser i tortillas eller tacoskaller, hjemmehakket burger med rosmarin-aioli og comté. Og det hele bliver skyllet ned med mexicanske micheladas, ølcocktails med lime og grønne tomater.

Mad til rigtige mænd: 7 opskrifter på mandemad og hipster-hapsere
 
Få 5 opskrifter fra No. 2

Få 5 opskrifter fra No. 2

10. nov | TEMA | Med No. 2 barslede Restaurant AOC med en lille ny, der gjorde det tydeligt for enhver – gæster og begejstrede anmeldere – at der er sat helt nye standarder for restauranter i mellemklassen. Slægtskabet til Restaurant AOC er ganske tydeligt, og med No. 2 har København fået en regulær gourmetbistro.

Få 5 opskrifter fra No. 2
 
Calamari med tartarmayo

Calamari med tartarmayo

01. nov | HOVEDRETTER | Opskrift på Calamari med tartarmayo...

Calamari med tartarmayo
 
Flæskesvær med brændt chilisalt

Flæskesvær med brændt chilisalt

01. nov | TILBEHØR | Opskrift på flæskesvær med brændt chilisalt...

Flæskesvær med brændt chilisalt
 
Fermenteret chili - også kaldet psykochili

Fermenteret chili - også kaldet psykochili

01. nov | TILBEHØR | Opskrift på fermenteret chili - også kaldet psykochili...

Fermenteret chili - også kaldet psykochili
 

Årets julegave

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE