gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Opskrifter > Tema > David Fischers italienske sommermenu
David Fischers italienske sommermenu

 

David Fischers italienske sommermenu

Det er også midsommer i Italien. Og nok fejrer de den ikke som os her i Norden, men det ændrer ikke på, at David Fischers italienske sommermenu er den perfekte kulinariske ledsager til en lang, lys nordisk midsommernat.

22. jun - Af Josefine Carstad - Foto: Søren Gammelmark

På David Fischers italienske sommermenu er der blandt andet grillede asparges. Grillede eller stegte grønne asparges kan noget helt andet end kogte asparges, som ganske vist er vidunderlige, men den grillede/stegte overflade giver aspargesene en helt særlig nøddeagtig og ’chipset’ karakter, som gør dem helt uimodståelige (som alle gode chips!). Her kombinerer Fischer på italiensk vis med appelsiner i stedet for med fx en almindelig vinaigrette, og det giver igen noget helt tredje, som kun trækker op!

På sommermenuen finder du også Vitello tonnato. En helt klassisk italiensk forret, som måske er gået lidt i glemmebogen? Synd, og ikke mindst på denne årstid, hvor det kolde lyse kød og tunen er helt perfekt sommerlig.

Scaloppine har også fundet vej til menuen i en frisk og sommerlig version med citron og bredbladet persille.

Til dessert foreslår Fischer en ricotta-limeis med rabarber. Isen kan selvfølgelig kombineres med andre frugter end præcis rabarber. En omgang danske jordbær ville naturligvis være fuldkommen geniale til!

Få opskrifterne på David Fischers perfekte italienske sommermenu her.



Tilbage til oversigten

ANNONCE


 

Kommentarer

gastro nr. 58

26. jun 2012 KL 04:11 Af Redaktionen

Hej Barbara, artiklen var i gastro nr. 58 - det udkom i slutningen af maj i 2011. Alle opskrifterne finder du dog ved at følge linket i denne artiklen. Vh, Redaktionen

Hvilket nummer

26. jun 2012 KL 01:37 Af Barbar

Hej Gastro I hvilket nummer finder jeg artiklen: David Fischers italienske sommermenu? Venlig hilsen Barbara

 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Opskrifter

10 delikate opskrifter på græskarsuppe

10 delikate opskrifter på græskarsuppe

20. okt | TEMA | Eftåret indbyder til varme supper, og hvad er bedre end at udnytte sæsonens mange græskar til en græskarsuppe? Vi har samlet ti af vores favoritopskrifter her.

10 delikate opskrifter på græskarsuppe
 
Få 7 opskrifter fra restaurant Tree Top på Munkebjerg Hotel

Få 7 opskrifter fra restaurant Tree Top på Munkebjerg Hotel

20. okt | TEMA | Udefra set ligner Hotel Munkebjerg et lidt anonymt konferencehotel, men det er i virkeligheden drømmen om et mødested, for hotellet rummer fire restauranter bl.a. en af Jyllands (Danmarks?) bedste restauranter og en køkkenchef, der er en af tidens helt store unge talenter, Rasmus Munk. Restaurant Tree Top er Månedens Restaurant.

Få 7 opskrifter fra restaurant Tree Top på Munkebjerg Hotel
 
 
Nannas oktober køkken

Nannas oktober køkken

01. okt | RÅVARER | Nanna Simonsen glæder sig over primetime for både svampe og kartofler - og så begynder intet mindre end de første juleforberedelser i køkkenet.

Nannas oktober køkken
 
3 opskrifter med kirsebær

3 opskrifter med kirsebær

17. sep | DESSERTER | Vi bringer her tre kirsebærlækkerier – to franske klassikere, clafoutis og pavlova, og en enkelt særlig fræk, nemlig gedeosttærte med flamberede kirsebær. Vi liker!

3 opskrifter med kirsebær
 
3 til den søde side

3 til den søde side

05. sep | DESSERTER | Tre små søde... En tærte, en småkage og en galette...

3 til den søde side
 
 
Nannas september køkken

Nannas september køkken

01. sep | RÅVARER | Nanna Simonsen trækker det sidste ud af sommeren i årets mest fuldfede måned med tidlige æbler til æbleflæsk og ikke mindst andevildt, der jo netop må skydes nu og fremefter, og som går så godt med sæsonens bær.

Nannas september køkken
 
Hvid chokolade-hindbærtærte

Hvid chokolade-hindbærtærte

29. aug | DESSERTER | Få opskriften på hindbærtærte med hvid chokolade...

Hvid chokolade-hindbærtærte
 
5 pizzaer: Klassisk og nynordisk

5 pizzaer: Klassisk og nynordisk

25. aug | HOVEDRETTER |

Pizza behøver ikke at være specielt italiensk, og den kan laves både i hurtig og langsom version alt efter, om den er 'overlagt' eller ej. Men hjemmelavet det skal den være - Nanna Simonsen viser hvordan...

5 pizzaer: Klassisk og nynordisk
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind julekalender og Merry Christmas gaveæske fra Karamel Kompagniet

Vind julekalender og Merry Christmas gaveæske fra Karamel Kompagniet

Deltag i konkurrencen om et gavesæt, indeholdende julekalender og Merry Christmas gaveæske med 174 g juleblanding fra Karamel Kompagniet. Vi udlodder 10 sæt til en samlet værdi af 2.400 kr.

Vind julekalender og Merry Christmas gaveæske fra Karamel Kompagniet

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Læseranalyse


Facebook

Konkurrence

Vind Margrethe-skåle i porcelæn fra Rosti Mepal

Vind Margrethe-skåle i porcelæn fra Rosti Mepal

Deltag i konkurrencen om 3x1 gavesæt fra Rosti Mepal, indeholdende de nye Margrethe-skåle i porcelæn i tre forskellige størrelser. Præmierne har en samlet værdi af 960 kr.

Vind Margrethe-skåle i porcelæn fra Rosti Mepal

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED