gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Nyheder > Tapas og velgørenhed
Tapas og velgørenhed

 

Tapas og velgørenhed

Cofoco og hjerteforeningen inviterer til middag.

14. aug - Af Susanne Knutzen

Folk i restaurationsbranchen har 1/3 større risiko for at blive ramt af en hjertekarsygdom end gennemsnitsdanskeren, og derfor har Cofoco valgt at sætte fokus på problematikken ved at sælge en særlig hjertesund tapaspose til fordel for hjerteforeningen..

Tapasposerne bliver solgt d. 17 august i en udendørsstand ved Torvehallerne i København, hvor Cocofo, Hjerteforeningen og en række af Hjerteforeningens ambassadører langer poser over disken.

Tapasposen indeholder Fanølaks med drænet yoghurt rørt med peberrod, blomkål og dild, perlebygsalat med mango, fennikel og tranebær, hjertesalat med rillette på bornholmsk hane med karse, vesterhavsost med havtorn, rabarbertrifli med skyr med vanilje og crumble og fuldkornsbrød fra Cofocos eget bageri.

Cofoco har udviklet poserne udelukkende til denne dag, og Hjerteforeningens diætister er garant for, at retterne lever op til anbefalingerne hvad angår indhold af fedt, sukker og salt.

Indholdet i posen er til to personer, og de koster 200 kr, hvoraf 70 kroner går direkte til Hjerteforeningens arbejde. Du kan forudbestille en pose på Madbillet.dk

Se også: Fransk sennepsmekka i Torvehallerne


Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Sidste nyt

Tenerife på flaske

Tenerife på flaske

28. jan | UDLANDET | Vinmæssigt er Tenerife den vigtigste af Kanarieøerne.

Tenerife på flaske
 
3 gode vine fra Tenerife

3 gode vine fra Tenerife

28. jan | TEMA | Kun én enkelt importør tager vine hjem fra De Kanariske Øer, Tenerife nærmere bestemt. Det er vine, der beviser, at de vulkanske småøer ude i Atlanten bestemt kan 'flaske sig' – de smager slet og ret godt. Men de har priserne imod sig.

3 gode vine fra Tenerife
 
Suertes Del Marques El Ciruelo 2012

Suertes Del Marques El Ciruelo 2012

28. jan | RØDVIN | En saftig vin, der trods sødmen har et strejf af skarphed.

Suertes Del Marques El Ciruelo 2012
 
Suertes Del Marques La Solana

Suertes Del Marques La Solana

28. jan | RØDVIN | En biodynamisk vin, der vil være perfekt til en stegt kylling med krydderier ind over tilberedningen.

Suertes Del Marques La Solana
 
Suertes Del Marques 7 Fuentes 2012

Suertes Del Marques 7 Fuentes 2012

28. jan | RØDVIN | En meget saftspændt og krydret vin med en utrolig duft af bær og rabarber.

Suertes Del Marques 7 Fuentes 2012
 
7 italienske pasta opskrifter

7 italienske pasta opskrifter

26. jan | TEMA | Pasta er Danmarks italienske nationalspise. Se vores favoritretter her.

7 italienske pasta opskrifter (1 kommentarer)
 
Cannelloni med gris, pancetta og fennikel

Cannelloni med gris, pancetta og fennikel

26. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på cannelloni med gris, pancetta og fennikel.

Cannelloni med gris, pancetta og fennikel
 
Gnocchi di sardi med artiskokker

Gnocchi di sardi med artiskokker

26. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på gnocchi di sardi med artiskokker.

Gnocchi di sardi med artiskokker
 
Spaghetti cacio e pepe

Spaghetti cacio e pepe

26. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på spaghetti cacio e pepe.

Spaghetti cacio e pepe
 
Pappardelle med svinekæber i vino

Pappardelle med svinekæber i vino

26. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på pappardelle med svinekæber i vino.

Pappardelle med svinekæber i vino
 
Linguine ai frutti di mare

Linguine ai frutti di mare

26. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på linguine ai frutti di mare.

Linguine ai frutti di mare
 
Ravioli med tallegio og butternutsquash

Ravioli med tallegio og butternutsquash

26. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på ravioli med tallegio og butternutsquash.

Ravioli med tallegio og butternutsquash
 
Spaghettini med tomat og olivenolie

Spaghettini med tomat og olivenolie

26. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på spaghettini med tomat og olivenolie.

Spaghettini med tomat og olivenolie
 
10 sublime opskrifter med svinekød

10 sublime opskrifter med svinekød

23. jan | TEMA | Sylte, svinemørbrad, svinecarré, svinebryst, satayspyd og mange flere lækkerier med svinekød. Se de mange lækre opskrifter med gris her.

Klik her og få 10 sublime opskrifter med svinekød
 
Pocheret svin i krydderurtebouillon med sprøde kartofler

Pocheret svin i krydderurtebouillon med sprøde kartofler

23. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på pocheret svin i krydderurtebouillon med sprøde kartofler.

pocheret svin i krydderurtebouillon med sprøde kartofler

MEST LÆSTE

SIDSTE NYT

 
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE