gas-logo_GRAA_medtext

gavekort_arial_sort
 
gastro > Nyheder > Spis i marken med Rødder
Spis i marken med Rødder

 

Spis i marken med Rødder

Kom med til høstfest, når Rødder drager fra København til den friske luft i Nordsjælland.

21. aug - Af Susanne Knutzen - Foto: Chris Tonnesen

Det bliver ægte høstfest med lange borde i marken og masser af nyopgravede grøntsager og nyslagtede lam, når Rødder d. 1. september flytter pop-up restauranten fra København til den smukke Buresø i Slangerup og sørger for et rustikt måltid mad med meget lokale råvarer og naturlige vine.

Rødder hiver porrer, kål og andet godt op af jorden, går på æblerov i de nærliggende haver, braiserer kød fra de søde små lam på Steens marker og fanger måske en gedde eller to fra søen.

”Tidligere har vi taget marken ind til byen, denne gang tager vi byen ud til marken. Det er en unik mulighed for os Rødder at vise, hvor grøntsager gror og lade gæsterne se de glade dyr græsse – og spise deres fætre ved langbordene til middagen,” siger folkene bag Rødder, Esben Grundtvig, Solfinn Danielsen og Martin Marko Hansen.

Se også: Smag på vinen

Rødder sørger for bus til og fra København og det vil også være muligt at få en teltplads på marken. 

Fra kl. 16.30 kan man få sig en tur rundt i marken, og middagen starter kl. 18.
Prisen for snacks, lidt bobler, mad, kaffe og lidt sødt er 400 kr.

For Københavnere er der bus fra København fra Linnésgade 14 ved Torvehallerne kl. 16 og afgang igen fra Buresødal kl. ca. 22.30. Prisen for Transport er 100 kr. 

Adresse:
Buresødal
Jørlunde Overdrev 7
3550 Slangerup

Læs mere på www.facebook.com/rodder.dk

Om Rødder
Rødder laver en gang om måneden pop-up restauranter med fokus på lokale råvarer, glade dyr og naurlig vin. Rødder finder grønt og kød fra små gårde, hvor landmændene lægger en masse kærlighed i dyrkningen af grøntsagerne og sørger godt for dyrenes velfærd.



Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Sidste nyt

Få 5 opskrifter fra Osteria 16

Få 5 opskrifter fra Osteria 16

23. apr | TEMA | En sidegade til Enghave Plads i København – et hul i væggen, der ligner, at det har ligget der altid, men Osteria 16 er faktisk byens nyeste italienske restaurant, en såkaldt antipasti-restaurant. Og Osteria er ikke bare ny, den er – bl.a. med sine pakistanske indslag(!) – et af de mest originale tiltag, der længe er set på restaurantscenen. Osteria 16 er potentiel kult.

Få 5 opskrifter fra Osteria 16
 
9 smarte vandkogere

9 smarte vandkogere

21. apr | SHOPPINGTIPS | Denne gang stiller vi skarpt på vandkedlen – både i den elektriske og ikke-elektriske udgave. Her finder du specialkedler til te, varmtvandsdispensere til en enkelt kop, en tysk testvinder og to designklassikere, som går mod strømmen.

9 smarte vandkogere
 
Zins mange ansigter

Zins mange ansigter

20. apr | BLOG | Hvorfor må man ikke bare være glad ved glad vin? Der er noget dekadent ved zin – noget tøjlesløst, sensuelt, men de bedste versioner har dybde og karakter – zin er vinens Penelope Cruz.

Læs om gode zinfandels her
 
gastro har smagt: Compagniets smagekasse med opskrifter

gastro har smagt: Compagniets smagekasse med opskrifter

18. apr | BONUS | Compagniet introducerede for nyligt smagekasser, hvor man hver måned får tre forskellige flasker vin og opskrifter, der hver især er tilpasset de enkelte vine. Vi har smagt Compagniets smagekasse fra marts.

gastro har smagt: Compagniets smagekasse med opskrifter
 
3 søde med citron

3 søde med citron

16. apr | DESSERTER | Vi laver søde sager med masser af citroner; Scones, citronfromage og lemon-meringue-pie...

3 søde med citron
 
Få inspiration til lækker påskebrunch

Få inspiration til lækker påskebrunch

16. apr | TEMA | PÅSKE: Påskemorgen stod Jesus som bekendt op af sin grav – Rasmus Kjær står helt udramatisk bare op af sin seng, men går straks i køkkenet for at lave en lækker brunch. Påsken er jo lig med et hav af fridage, og traditionelt ses mange af os ved veldækkede frokostborde, men hvorfor ikke springe ud i en påskebrunch – få inspiration her.

Få inspiration til lækker påskebrunch
 
12 vine til påsken

12 vine til påsken

15. apr | BONUS | PÅSKE: Gå ikke glip af chancen for et ekstra glas vin i helligdagene. Her får du 12 gode af slagsen...

12 vine til påsken
 
Påskelam på 5 forskellige måder

Påskelam på 5 forskellige måder

15. apr | TEMA | PÅSKE: Der er ikke noget som et lille spædt lam, yndigt og blødt ... og stort set alt på det kan spises og tilberedes på alle tænkelige måder! Her er fem opskrifter med forslag til påsken - fra både for og bag, kølle, skank, culotte, nyre og hjerte.

Påskelam på 5 forskellige måder
 
TRYK PÅ MIKKELLER

TRYK PÅ MIKKELLER

14. apr | BLOG | Den måtte jo næsten komme; efter at have brygget mere end 500 forskellige øl siden den kommercielle start i 2006, efter at have udvidet med en serie af destillater, at have åbnet 6 barer fordelt på 3 kontinenter og have brygget øl til en række af Europas og verdens bedste restauranter, har Mikkeller nu også begået en bog.

TRYK PÅ MIKKELLER
 
Det skal du drikke i påsken...

Det skal du drikke i påsken...

14. apr | SHOPPINGTIPS | PÅSKE: I påsken skal du drikke snaps, påskebryg, pinot noir, champagne osv. Se med her...

Det skal du drikke i påsken...
 
Guide: 8 gode frokostrestauranter

Guide: 8 gode frokostrestauranter

14. apr | ANMELDELSER | I Danmark har vi ikke helt den samme kultur omkring at spise frokost ude, som de har sydpå – eller bare i Sverige for den sags skyld. Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter her...

Guide: 8 gode frokostrestauranter (2 kommentarer)
 
3 utroligt gode vine

3 utroligt gode vine

11. apr | RØDVIN | gastros vinekspert René Langdahl Jørgensen har fundet tre helt utroligt gode vine, du skal smage. Vi snakker høj standard!

3 utroligt gode vine (1 kommentarer)
 
Nyt gastro på gaden

Nyt gastro på gaden

10. apr | NYHEDER | I dag lander gastros april-nummer i butikkerne, og du kan smugkigge i det lige her…

Nyt gastro på gaden
 
Anmeldelse: Restaurant Höst (Part 2)

Anmeldelse: Restaurant Höst (Part 2)

09. apr | ANMELDELSER | gastro har besøgt og anmeldt Höst, da restauranten var ganske ny. Vi var ret mugne, mildt sagt. Men vi ville så gerne kunne lide stedet med den smukke indretning, de gode intentioner og priser … havde vi måske anmeldt det, før det havde fundet sine ben? Vi lagde vejen forbi igen og satte os på ny til bords, nu hvor Höst har passeret sin 1-årsfødselsdag.

Anmeldelse: Restaurant Höst (Part 2) (2 kommentarer)
 
6 opskrifter med masser af smag

6 opskrifter med masser af smag

07. apr | HOVEDRETTER | Hurtig mad er jo okay og tit en nødvendighed, men masser af smag er et must. Her er lidt af hvert – en fyldig suppe, en hurtig pastaret, en omgang skaldyr, en burger, et stykke stegt kød og et stykke lynstegt laks.

6 opskrifter med masser af smag

MEST LÆSTE

SIDSTE NYT

 
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

SIDSTE NYT

 

Facebook

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Opskrift

Opskrift

Havtaske og svampe à la Redzepi

René Redzepi har om nogen været med til at (gen)opfinde det nordiske køkken. Få opskriften på en af hans signaturretter: Stegt havtaske og svampe i forskellige teksturer.

Få opskriften her

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED