gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Nyheder > Spis gastronomi i topklasse, inden du letter
Spis gastronomi i topklasse, inden du letter

 

Spis gastronomi i topklasse, inden du letter

Danske stjernekokke vil på skift forkæle med nordisk gastronomi i Københavns Lufthavn.

16. aug - Af Susanne Knutzen

En midlertidig pop-up restaurant lige efter Taxfree vil fra den 27. august til den 30. september servere nordisk mad til rejsende i Københavns Lufthavn.

Hver uge vil en ny dansk kok sammensætte en delikat nordisk menu. Og det er ikke hvem som helst, der skal kokkere i det åbne køkken på restaurant CPH Nordic Dining.

De fire kokke er: Thomas Rode fra Michelinstjerne-restauranten Kong Hans, Jakob De Neergaard, tidligere chefkok på Søllerød Kro, der også er blevet belønnet med en Michelinstjerne, Adam Aamann, som står bag den Michelin-anbefalede Aamann smørrebrød og Timm Vladimir, vinder af Masterchef 2011.

”Jeg synes, det er sjovt at gøre mit til at få sendt folk ud i verden med et godt, solidt, sundt og velsmagende måltid i maven,” siger Thomas Rode.

Se også: Østers-cruise og guerilla-dining: Tag med til Copenhagen Cooking

I lufthavnen vil man i samme periode også kunne købe nordiske sandwich hos Foodmarket, nordiske feinsmecker hotdogs hos Steff’s Place og nordisk blommekage hos Lagkagehuset med flere.

Pop-up restauranten vil være åben fra kl. 11-20, og en Nordic Tasting Menu kan købes for 239 kr.



Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Sidste nyt

5 ny nordiske sommerretter

5 ny nordiske sommerretter

30. jul | HOVEDRETTER | Kammusling med gulerod, okseinderlår med peberrod eller var det noget med violet spidskål og svampe? Her får du opskrifterne på fem delikate ny nordiske sommerretter...

5 ny nordiske sommerretter
 
Petrus Brixtofte er ren!

Petrus Brixtofte er ren!

28. jul | BLOG | Fredag aften genoplivede Jacob Riising Brixtofte-sagen i sit quizshow, hvor temaet var året 2002. Farumborgmesteren drak som bekendt bl.a. Ch. Petrus på skatteydernes regning.

Petrus Brixtofte er ren!
 
5 små og nemme opskrifter til picnickurven

5 små og nemme opskrifter til picnickurven

28. jul | TEMA | Ud i det blå – eller grønne – med madkurven, min sjæl, hvad vil du mer’! Måske også lige dejligt vejr. Og så skal madkurven naturligvis være fyldt med gode sager, små og nemme at have med på farten. Så beder vi ikke om mere. Jo, måske også lige en række gode opskrifter forinden. De kommer her.

5 små og nemme opskrifter til picnickurven
 
De kommer i stimer

De kommer i stimer

27. jul | BLOG | Landet sveder og holder ferie. gastro drikker champagne. Vi er på arbejde og er lige returneret fra et regnvådt Côte des Blancs.

Et par sommeranbefalinger her.
 
5 gode hvidvine under 200 kr.

5 gode hvidvine under 200 kr.

25. jul | HVIDVIN | VIN PÅ BUDGET: Vi har fundet fem gode hvidvine under 200 kr. du skal smage.

5 gode hvidvine under 200 kr.
 
Do it yourself Mouton '45

Do it yourself Mouton '45

24. jul | BLOG | I kølvandet på vores store artikel om vinsvindel for et par numre siden har mange spurgt os, hvordan det kunne lade sig gøre - hvordan man kunne narre folk til at tro, at de drak dyre årgangsvine, når de rent faktisk drak en eller anden blandingsmikstur. 

Do it yourself Mouton '45
 
'Spis' - Ja tak, meget gerne

'Spis' - Ja tak, meget gerne

23. jul | BLOG | 'Spis' hedder Mikkel Karstads kogebog, og den opfordring takker man meget gerne ja til. Mikkel Karstad, der gennem en årrække leverede opskrifter til gastro, formår det, som egentlig ikke ret mange professionelle kokke gør; han kan slet og ret levere brugbare opskrifter.

'Spis' - Ja tak, meget gerne
 
2900 Spisetid

2900 Spisetid

23. jul | ANMELDELSER | Engang i en ikke så fjern fortid stod Tuborg Havn i øllets tegn, men ølhanerne blev lukket i 1996, og det meste af bryggeriet blev revet ned for at give plads til en helt ny bydel. Waterfront Shoppingcenter er denne nye bydel. Mira Arkin har taget pulsen på centerets tre spisesteder.

2900 Spisetid
 
Det store taffel på Falsled Kro

Det store taffel på Falsled Kro

21. jul | BLOG | Tidens løsen er relativt billige menuer og måltider efter Build a bear princippet, hvor alt skal tilkøbes for at man ender med et fuldgyldigt måltid. Det er alt sammen meget fint, men som Mae West engang sagde: ”For meget af det gode kan være vidunderligt.” Per Hallundbæk på Falsled Kro går all in på det motto, når han nu lancerer Falsled Kros store taffel, og vi skal være de første til at hilse taflet velkommen.

Det store taffel på Falsled Kro
 
6 retter der smager af Provence

6 retter der smager af Provence

21. jul | HOVEDRETTER | Efter en tur på markedet i Nice er Mira Arkin taget hjem i køkkenet i familiens franske landhus i Provence. Hun laver mad a la provencale on location – eller rettere á location – men mindre kan også gøre det, nemlig dit eget køkken derhjemme!

6 retter der smager af Provence
 
3 rigtig gode rødvine under 70 kr.

3 rigtig gode rødvine under 70 kr.

18. jul | RØDVIN | VIN PÅ BUDGET: gastros vinekspert René Langdahl Jørgensen har fundet tre rigtig gode rødvine du skal smage - og så til en ufattelig god pris!

3 rigtig gode rødvine under 70 kr. (1 kommentarer)
 
Guide: 6 gode steder at spise udenfor

Guide: 6 gode steder at spise udenfor

16. jul | ANMELDELSER | Man kan spise ude, og man kan spise udenfor – og i bedste fald begge dele. Den danske sommer er en ung blond pige – og en lunefuld en. Men det er ikke desto mindre sæson for at spise ude under åben himmel. Vi giver et bud på seks af de bedste steder, hvor kun the sky is the limit.

Guide: 6 gode steder at spise udenfor
 
Skal du med på Noma i morgen?

Skal du med på Noma i morgen?

14. jul | BLOG | Det er ikke et spørgsmål, man får hver dag. Jeg fik spørgsmålet i torsdags – og anede ikke, hvad jeg skulle svare.

Skal du med på Noma i morgen?
 
3 opskrifter på hjemmelavet is

3 opskrifter på hjemmelavet is

14. jul | DESSERTER | Efter nogle årtier med rimelig dødssyg ’papis’ a la regnbueisen og dens fætre (og vi skal ikke nævne nogle navne, men vi kender dem alle!) har mange isproducenter efterhånden fundet ud af at bruge gode basisråvarer som æg, fløde, sødmælk og frisk frugt eller god kvalitetschokolade og vanilje. Mira Arkin vil gøre dem kunsten efter og har anskaffet sig en god ismaskine, for det er et must, når man skal være sin egen ismand.

3 opskrifter på hjemmelavet is
 
Special udgave på iPad ude nu

Special udgave på iPad ude nu

14. jul | NYHEDER | Normalt holder gastro sommerferie i juli, men nu behøver du ikke længere undvære gastro en eneste måned. Fremover udkommer gastro også i juli, spækket med en masse unikt materiale – kun i iPad-version..

Special udgave på iPad ude nu

MEST LÆSTE

SIDSTE NYT

 
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind porcelæn fra Pillivuyt

Vind porcelæn fra Pillivuyt

Deltag i konkurrencen om 3x1 gavesæt fra Pillivuyt, med produkter fra den nye porcelænsserie ’Blå Bretagne’. Præmien har en samlet værdi af 2.580 kr.

Vind porcelæn fra Pillivuyt

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED