gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Nyheder > Opskrifter med lakrids
Opskrifter med lakrids

 

Opskrifter med lakrids

Johan Bülow har i den grad været medvirkende til at få sat lakrids på menukortet. I ny online-kogebog kan du finde inspiration til retter med netop lakrids.

19. nov - Af Susanne Knutzen

Kold agurkesuppe med lakrids, lakridskonfekt og Liquorice brown potatoes er blot nogle af de opskrifter, som du kan finde i den nye online-kogebog; Lakrids-kogebogen.

Initiativet til kogebogen stammer fra lakrids-mageren Johan Bülow, og alle kan være med til at uploade deres favorit-opskrift med smag af lakrids. Derudover kan du søge, dele og favorisere blandt alle kogebogens opkskifter.

Du finder kogebogen på Lakrids by Johan Bülows facebookside her

Se også: Kom med til eksklusiv chokolade-dinner



Tilbage til oversigten

ANNONCE


 

Kommentarer

mad med lakrids

05. jun 2013 KL 10:29 Af inger plum

jeg vil gerne have opskrifter med lakrids.

 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Sidste nyt

Pop man gider

Pop man gider

23. sep | BLOG | Med POP – et spiseri fortsætter de fire pop-kvinder, hvor de sidste år slap succesen Spiseri. De har lagt sommerhusindretningen bag sig, men serverer stadig virkelig et godt og moderne italienskinspireret trattoriakøkken til ikke ret mange penge. Og folk strømmer stadig til. Det forstå man godt.

Pop man gider
 
The Usual Suspects

The Usual Suspects

23. sep | BLOG | Det var i vid udstrækning the usual suspects, der løb med hovedpriserne, da årets Gericke-priser blev uddelt ved Årets Ret-gallamiddagen på Hotel og Restaurantskolen i søndags den 21. september.

The Usual Suspects
 
Her skal du spise: Italien

Her skal du spise: Italien

22. sep | UDLANDET | Her giver en række berejste, gastronomiske insidere deres bud på, hvor feriens bedste måltider skal indtages. Denne gang går turen til Italien...

Her skal du spise: Italien
 
Vinene fra Frederiksdal Gods

Vinene fra Frederiksdal Gods

19. sep | BONUS | Det karakteristiske ved vinene fra Frederiksdal Kirsebærvin er den særdeles præsente syrlighed fra surkirsebærrene, der skaber det modspil, som gør de meget koncentrerede vine langt mere drikkevenlige og interessante over flere slurke. Vi har taget et kig på nogle af vinene.

Vinene fra Frederiksdal Gods
 
3 opskrifter med kirsebær

3 opskrifter med kirsebær

17. sep | DESSERTER | Vi bringer her tre kirsebærlækkerier – to franske klassikere, clafoutis og pavlova, og en enkelt særlig fræk, nemlig gedeosttærte med flamberede kirsebær. Vi liker!

3 opskrifter med kirsebær
 
Her skal du spise: Paris

Her skal du spise: Paris

15. sep | UDLANDET | Her giver en række berejste, gastronomiske insidere deres bud på, hvor feriens bedste måltider skal indtages. Denne gang går turen til Paris...

Her skal du spise: Paris
 
Portvin på stenbroen

Portvin på stenbroen

12. sep | BLOG | En portvinsbar på Vesterbro – så har man hørt det med … i det gamle rå arbejderkvarter. Det er ikke bare Københavns, men Danmarks første portvinsbar, der i slutningen af august åbnede på Kingosgade.

Portvin på stenbroen
 
Mikkeller Øl & Brød

Mikkeller Øl & Brød

12. sep | BLOG | Det er nærmest blevet hverdag, at nye spændende steder dukker op – i en grad, at man næsten glemmer, hvor fuldstændig fantastisk det er. Et af byens nye steder i Mikkeller Øl & Brød, der åbnede i slutningen i maj – kun få meter fra samme Mikkellers (Mikkel Borg Bjergsø) ølbar i Victoriagade på Vesterbro.

Mikkeller Øl & Brød
 
Vi shopper: Grill og grej

Vi shopper: Grill og grej

12. sep | SHOPPINGTIPS | Denne gang har vi tændt op i grillen og dækket op til den helt store fest på terrassen med nyheder til BBQ-folket fra nær og fjern. Her er griller til gas, kul, el og sol.

Vi shopper: Grill og grej
 
Nyt gastro på gaden

Nyt gastro på gaden

11. sep | NYHEDER | I dag lander gastros september-nummer i butikkerne, og du kan smugkigge i det lige her…

Nyt gastro på gaden (1 kommentarer)
 
Her skal du spise: New York

Her skal du spise: New York

10. sep | UDLANDET | Her giver en række berejste, gastronomiske insidere deres bud på, hvor feriens bedste måltider skal indtages. Denne gang går turen til New York...

Her skal du spise: New York
 
Den danske forbindelse

Den danske forbindelse

08. sep | BLOG | Fire timer før FBI stormede storsvindleren Rudy Kurniawans hus, sendte Rudy en mail til sin danske forbindelse og tilbød ham fire flasker ekstremt sjældne flasker fra bourgogneproducenten Henri Jayer. Flaskerne er falske, Kurniawan har selv fremstillet dem.

Den danske forbindelse
 
”Når folk siger til mig, at de ikke har råd til at holde høns eller købe økologisk, så siger jeg, at jeg ikke forstår, hvordan de har råd til at lade være”

”Når folk siger til mig, at de ikke har råd til at holde høns eller købe økologisk, så siger jeg, at jeg ikke forstår, hvordan de har råd til at lade være”

08. sep | NYT & NOTER | Bekymret speltmor, havedame, medlem af Etisk råd, debattør, urban farmer, altanaktivist … Jesper Uhrup Jensen har mødt Signe Wenneberg til en snak om, hvorfor vi alle sammen skal holde høns og om at være oprigtig bekymret for, om der overhovedet er en fremtid.

Mød Signe Wenneberg her...
 
3 til den søde side

3 til den søde side

05. sep | DESSERTER | Tre små søde... En tærte, en småkage og en galette...

3 til den søde side
 
Her skal du spise: London

Her skal du spise: London

03. sep | UDLANDET | Her giver en række berejste, gastronomiske insidere deres bud på, hvor feriens bedste måltider skal indtages. Denne gang går turen til London...

Her skal du spise: London

MEST LÆSTE

SIDSTE NYT

 
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind whisky fra Glenmorangie

Vind whisky fra Glenmorangie

Deltag i konkurrencen om en 2x1 flaske Glenmorangie Signet til en samlet værdi af 2.540 kr.

Vind whisky fra Glenmorangie

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

Konkurrence

Vind karameller fra Karamel Kompagniet

Vind karameller fra Karamel Kompagniet

Deltag i konkurrencen om 5x1 Gråmyr-gaveæske med 770 g blandede karameller fra Karamel Kompagniet. Samlet værdi 960 kr.

Vind karameller fra Karamel Kompagniet

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED