gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Nyheder > Nyt gastro udkommer på torsdag!
Nyt gastro udkommer på torsdag!

 

Nyt gastro udkommer på torsdag!

gastro nr. 66 kommer på gaden på torsdag og ikke nok med, at der er forår i luften, der er også forår på tallerknen. 

10. apr - Af Josefine Carstad - Foto: Line Thit Klein

I gastro nr. 66 kan du blandt andet læse hvordan et besøg hos noma får chefredaktør Jesper Uhrup til at ryste 3 stjerner af sig, når nu de andre ikke vil, kan man fristes til at sige.

Vi sidder også med vi bordet når 'manden fra vest', køkkenchef fra Svinkløv Kenneth Hansen er på gæstevisit hos Fougaz i torvehallerne. Og vi giver dig naturligvis opskrifterne, der blev serveret på denne aften.

Derudover har vi mødt Penfolds engelskfødte vinmager, Peter Gago og deltaget i en privat smagning. Her var noget til både maven og til ganen, da det var selveste Björn Frantzén fra Stockholms 2-stjernede talk of the town Frantzén & Lindeberg, der stod bag gryderne.

Det og meget mere glæder vi os til at præsentere for dig i gastro nr. 66 -
det udkommer på torsdag!




Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Sidste nyt

10 sublime opskrifter med svinekød

10 sublime opskrifter med svinekød

23. jan | TEMA | Sylte, svinemørbrad, svinecarré, svinebryst, satayspyd og mange flere lækkerier med svinekød. Se de mange lækre opskrifter med gris her.

Klik her og få 10 sublime opskrifter med svinekød
 
Pocheret svin i krydderurtebouillon med sprøde kartofler

Pocheret svin i krydderurtebouillon med sprøde kartofler

23. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på pocheret svin i krydderurtebouillon med sprøde kartofler.

pocheret svin i krydderurtebouillon med sprøde kartofler
 
Grov sylte af svin med saltede agurker, syltede rødbeder og stærk sennep

Grov sylte af svin med saltede agurker, syltede rødbeder og stærk sennep

23. jan | FROKOST | Få opskriften på grov sylte af svin med saltede agurker, syltede rødbeder og stærk sennep.

Grov sylte af svin med saltede agurker, syltede rødbeder og stærk sennep
 
Mørbradbøf med bløde løg, sechuanpeber og agurkesalat

Mørbradbøf med bløde løg, sechuanpeber og agurkesalat

23. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på mørbradbøf med bløde løg, sechuanpeber og agurkesalat.

Mørbradbøf med bløde løg, sechuanpeber og agurkesalat
 
Satayspyd med svinefilet og sataysauce

Satayspyd med svinefilet og sataysauce

23. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på satayspyd med svinefilet og sataysauce

Satayspyd med svinefilet og sataysauce
 
Gris med fersken og sommerkartoffelmos

Gris med fersken og sommerkartoffelmos

23. jan | HOVEDRETTER |

Få opskriften på gris med fersken og sommerkartoffelmos.

Gris med fersken og sommerkartoffelmos
 
 
 
 
Svinecarrè, stegt polenta, braiseret fennikel og salsa verde

Svinecarrè, stegt polenta, braiseret fennikel og salsa verde

23. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på svinecarrè, stegt polenta, braiseret fennikel og salsa verde.

Svinecarrè, stegt polenta, braiseret fennikel og salsa verde
 
 
Atsushi Kuni har bragt et lille stykke af Japan ind i sin restaurant Tori Shin i New York

Atsushi Kuni har bragt et lille stykke af Japan ind i sin restaurant Tori Shin i New York

21. jan | UDLANDET | Vi har været en tur i New York og har erfaret, hvordan almindeligt fjerkræ bliver løftet til michelinstjernerne.

Et lille stykke Japan i New York
 
Her skal du spise i Red Hook Brooklyn

Her skal du spise i Red Hook Brooklyn

19. jan | UDLANDET | Lobster rolls, burgers, whiskey, kimchee og paletas. Der er mad fra hele verden i denne afsides beliggende bydel i det sydlige Brooklyn, som alligevel er let nok at komme til, hvis man hopper på en vandtaxi. Mira Arkin har spist sig igennem Red Hook.

Red Hook Brooklyn - et helt andet New York
 
Mød Esben Holmboe Bang - dansk michelinkok i Norge

Mød Esben Holmboe Bang - dansk michelinkok i Norge

16. jan | NYT & NOTER | Mange ambitiøse kokkes store drøm er jo at få en michelinstjerne – og så to og så tre, hvis ambitionerne er virkeligt høje. Det var også den danske kok Esben Holmboe Bangs drøm, da han åbnede sin restaurant Maaemo i Oslo.

To stjerner og et sammenbrud
 
Æbleskål for dansk cider og danske æblepionerer

Æbleskål for dansk cider og danske æblepionerer

14. jan | NYHEDER | Glem alt om billig sodavandscider fra supermarkedet. Den tåler ingen sammenligning med rigtig cider, som ikke længere kun laves med franske og engelske etiketter. Nu er dansk cider også begyndt at røre på sig. gastro har været på besøg hjemme hos fire æblepionerer.

Æbleskål for dansk cider og danske æblepionerer

MEST LÆSTE

SIDSTE NYT

 
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE