gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Nyheder > Mød bønderne foran Øksnehallen
Mød bønderne foran Øksnehallen

 

Mød bønderne foran Øksnehallen

Har du lyst til friske grøntsager, skaldyr og bær? Så kig forbi Bondens marked på lørdag d. 18. august.

15. aug - Af Susanne Knutzen

Friske grøntsager og bær, der er hentet direkte fra markerne om morgenen, kød af god kvalitet af frit opdrættede dyr, danske vine, som har vundet medaljer og det samme gælder chokoladen. Skaldyrene bliver fanget om natten inden markederne, og honningen er lækker og sød. 

På Bondens Marked finder du alt, hvad du skal bruge for, at du kan lave dig et godt måltid mad af de allerbedste råvarer, og her kan du også høre bønderne fortælle om deres produktion og få deres gode råd og tips til råvarerne. 

”Mange forbrugere er blevet skeptiske over for de fødevarer, der udbydes, så det er godt at bønderne nu har en anledning til at fortælle, at de gør en stor forskel på danske fødevaremarked,” siger Jette Højholdt Mikkelsen, som sammen med sin mand, Lars Peter Nielsen, er hovedarrangør af markedet.

Næste gang Bondens Marked kommer til Kødbyen foran Øksnehallen på Vesterbro er den 18. august fra kl. 10 – 16. Se mere på Bondensmarked.dk og på Facebook

Se også: Fransk sennepsmekka i Torvehallerne



Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Sidste nyt

3 opskrifter med kirsebær

3 opskrifter med kirsebær

17. sep | DESSERTER | Vi bringer her tre kirsebærlækkerier – to franske klassikere, clafoutis og pavlova, og en enkelt særlig fræk, nemlig gedeosttærte med flamberede kirsebær. Vi liker!

3 opskrifter med kirsebær
 
Her skal du spise: Paris

Her skal du spise: Paris

15. sep | UDLANDET | Her giver en række berejste, gastronomiske insidere deres bud på, hvor feriens bedste måltider skal indtages. Denne gang går turen til Paris...

Her skal du spise: Paris
 
Portvin på stenbroen

Portvin på stenbroen

12. sep | BLOG | En portvinsbar på Vesterbro – så har man hørt det med … i det gamle rå arbejderkvarter. Det er ikke bare Københavns, men Danmarks første portvinsbar, der i slutningen af august åbnede på Kingosgade.

Portvin på stenbroen
 
Mikkeller Øl & Brød

Mikkeller Øl & Brød

12. sep | BLOG | Det er nærmest blevet hverdag, at nye spændende steder dukker op – i en grad, at man næsten glemmer, hvor fuldstændig fantastisk det er. Et af byens nye steder i Mikkeller Øl & Brød, der åbnede i slutningen i maj – kun få meter fra samme Mikkellers (Mikkel Borg Bjergsø) ølbar i Victoriagade på Vesterbro.

Mikkeller Øl & Brød
 
Vi shopper: Grill og grej

Vi shopper: Grill og grej

12. sep | SHOPPINGTIPS | Denne gang har vi tændt op i grillen og dækket op til den helt store fest på terrassen med nyheder til BBQ-folket fra nær og fjern. Her er griller til gas, kul, el og sol.

Vi shopper: Grill og grej
 
Nyt gastro på gaden

Nyt gastro på gaden

11. sep | NYHEDER | I dag lander gastros september-nummer i butikkerne, og du kan smugkigge i det lige her…

Nyt gastro på gaden
 
Her skal du spise: New York

Her skal du spise: New York

10. sep | UDLANDET | Her giver en række berejste, gastronomiske insidere deres bud på, hvor feriens bedste måltider skal indtages. Denne gang går turen til New York...

Her skal du spise: New York
 
Den danske forbindelse

Den danske forbindelse

08. sep | BLOG | Fire timer før FBI stormede storsvindleren Rudy Kurniawans hus, sendte Rudy en mail til sin danske forbindelse og tilbød ham fire flasker ekstremt sjældne flasker fra bourgogneproducenten Henri Jayer. Flaskerne er falske, Kurniawan har selv fremstillet dem.

Den danske forbindelse
 
”Når folk siger til mig, at de ikke har råd til at holde høns eller købe økologisk, så siger jeg, at jeg ikke forstår, hvordan de har råd til at lade være”

”Når folk siger til mig, at de ikke har råd til at holde høns eller købe økologisk, så siger jeg, at jeg ikke forstår, hvordan de har råd til at lade være”

08. sep | NYT & NOTER | Bekymret speltmor, havedame, medlem af Etisk råd, debattør, urban farmer, altanaktivist … Jesper Uhrup Jensen har mødt Signe Wenneberg til en snak om, hvorfor vi alle sammen skal holde høns og om at være oprigtig bekymret for, om der overhovedet er en fremtid.

Mød Signe Wenneberg her...
 
3 til den søde side

3 til den søde side

05. sep | DESSERTER | Tre små søde... En tærte, en småkage og en galette...

3 til den søde side
 
Her skal du spise: London

Her skal du spise: London

03. sep | UDLANDET | Her giver en række berejste, gastronomiske insidere deres bud på, hvor feriens bedste måltider skal indtages. Denne gang går turen til London...

Her skal du spise: London
 
Le Sommelier version 2.0

Le Sommelier version 2.0

02. sep | BLOG | Da Jesper Boelskifte & co. tilbage i 1997 åbnede restauranten og vinbaren Le Sommelier i Bredgade, var der ikke ret mange, der spåede det projekt ret mange chancer. Solid fransk gastronomi, et for datiden enormt og ambitiøst vinkort og noget så højpandet som et kaffekort – og det i den døde ende af Bredgade, hvor kun kontorfolk har deres gang.

Le Sommelier version 2.0
 
 
Nannas september køkken

Nannas september køkken

01. sep | RÅVARER | Nanna Simonsen trækker det sidste ud af sommeren i årets mest fuldfede måned med tidlige æbler til æbleflæsk og ikke mindst andevildt, der jo netop må skydes nu og fremefter, og som går så godt med sæsonens bær.

Nannas september køkken
 
Michel Michaud tager styringen af Molskroen

Michel Michaud tager styringen af Molskroen

29. aug | BLOG | Michel Michaud overtager fra 4. september det gastronomiske ansvar for hele Molskroen – både selve kroen og det nærliggende Strandhotel, hvor han hidtil har stået for brasseriet. Han kommer til at køre parløb med den nuværende køkkenchef på Molskroen, Lasse Paulsen.

Michel Michaud tager styringen af Molskroen

MEST LÆSTE

SIDSTE NYT

 
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind whisky fra Glenmorangie

Vind whisky fra Glenmorangie

Deltag i konkurrencen om en 2x1 flaske Glenmorangie Signet til en samlet værdi af 2.540 kr.

Vind whisky fra Glenmorangie

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

Konkurrence

Vind karameller fra Karamel Kompagniet

Vind karameller fra Karamel Kompagniet

Deltag i konkurrencen om 5x1 Gråmyr-gaveæske med 770 g blandede karameller fra Karamel Kompagniet. Samlet værdi 960 kr.

Vind karameller fra Karamel Kompagniet

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED