gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Nyheder > København får sit første Hotel Chocolat
København får sit første Hotel Chocolat

 

København får sit første Hotel Chocolat

Elsker du også chokolade, åbner der en ny butik i København, som vil falde i din smag.

10. okt - Af Susanne Knutzen

Den britiske chokoladevirksomhed, Hotel Chocolat, har haft stor succes i England med at introducere et chokoladeunivers, Roast + Conch. Det består af en kakaobar, en café samt et åbent chokoladekøkken. Og vigtigst af alt finder du et chokoladesortiment, der dækker alle behov.

I morgen åbner den første Roast + Conch shop i København.

”Jeg er utroligt begejstret for åbningen i København, fordi det er en rigtig madby med en flot gastronomisk tradition. Det føles som et meget naturligt miljø for Hotel Chocolat,” udtaler Angus Thirwell, CEO i Hotel Chocolat, om åbningen i København.


Triple Chocolate Wham Bam Giant Slab, 140 kr. Dark Chocolate Drops, 71 kr.

Hotel Chocolat laver kvalitetschokolade ved at følge tre principper: autenticitet, originalitet og etik, og deres produkter har vundet flere prestigefyldte priser ved bl.a ”The Great Taste Award" samt ”The Academy of Chocolate Award”. 

Roast + Conch-shoppen i Østergade slår dørene op på torsdag d. 11. oktober, og lørdag d. 13. oktober bliver åbningen fejret med smagsprøver og champagne. 
Bor du ikke i København, kan du shoppe chokolade på www.hotelchocolat.co.uk

Hotel Chocolat
Roast + Conch Shop
Østergade 13
København K

Se også: Smør prisvindende chokolade på brødet



Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Sidste nyt

Det store taffel på Falsled Kro

Det store taffel på Falsled Kro

21. jul | BLOG | Tidens løsen er relativt billige menuer og måltider efter Build a bear princippet, hvor alt skal tilkøbes for at man ender med et fuldgyldigt måltid. Det er alt sammen meget fint, men som Mae West engang sagde: ”For meget af det gode kan være vidunderligt.” Per Hallundbæk på Falsled Kro går all in på det motto, når han nu lancerer Falsled Kros store taffel, og vi skal være de første til at hilse taflet velkommen.

Det store taffel på Falsled Kro
 
6 retter der smager af Provence

6 retter der smager af Provence

21. jul | HOVEDRETTER | Efter en tur på markedet i Nice er Mira Arkin taget hjem i køkkenet i familiens franske landhus i Provence. Hun laver mad a la provencale on location – eller rettere á location – men mindre kan også gøre det, nemlig dit eget køkken derhjemme!

6 retter der smager af Provence
 
3 rigtig gode rødvine under 70 kr.

3 rigtig gode rødvine under 70 kr.

18. jul | RØDVIN | VIN PÅ BUDGET: gastros vinekspert René Langdahl Jørgensen har fundet tre rigtig gode rødvine du skal smage - og så til en ufattelig god pris!

3 rigtig gode rødvine under 70 kr. (1 kommentarer)
 
Guide: 6 gode steder at spise udenfor

Guide: 6 gode steder at spise udenfor

16. jul | ANMELDELSER | Man kan spise ude, og man kan spise udenfor – og i bedste fald begge dele. Den danske sommer er en ung blond pige – og en lunefuld en. Men det er ikke desto mindre sæson for at spise ude under åben himmel. Vi giver et bud på seks af de bedste steder, hvor kun the sky is the limit.

Guide: 6 gode steder at spise udenfor
 
Skal du med på Noma i morgen?

Skal du med på Noma i morgen?

14. jul | BLOG | Det er ikke et spørgsmål, man får hver dag. Jeg fik spørgsmålet i torsdags – og anede ikke, hvad jeg skulle svare.

Skal du med på Noma i morgen?
 
3 opskrifter på hjemmelavet is

3 opskrifter på hjemmelavet is

14. jul | DESSERTER | Efter nogle årtier med rimelig dødssyg ’papis’ a la regnbueisen og dens fætre (og vi skal ikke nævne nogle navne, men vi kender dem alle!) har mange isproducenter efterhånden fundet ud af at bruge gode basisråvarer som æg, fløde, sødmælk og frisk frugt eller god kvalitetschokolade og vanilje. Mira Arkin vil gøre dem kunsten efter og har anskaffet sig en god ismaskine, for det er et must, når man skal være sin egen ismand.

3 opskrifter på hjemmelavet is
 
Special udgave på iPad ude nu

Special udgave på iPad ude nu

14. jul | NYHEDER | Normalt holder gastro sommerferie i juli, men nu behøver du ikke længere undvære gastro en eneste måned. Fremover udkommer gastro også i juli, spækket med en masse unikt materiale – kun i iPad-version..

Special udgave på iPad ude nu
 
Test: 7 gode rosé vine

Test: 7 gode rosé vine

11. jul | ROSÉ | Erik fra ’Erik og Else’ i Rytteriet: ”Der er rødvin, og der er hvidvin, og hvis man blander de to, får man rosé!” Det er faktisk helt rigtigt, men alt er ikke sagt med det, og historien er heller ikke fortalt ved blot at affærdige rosé som en pjanket og useriøs terrassevin. Vi har smagt syv styks.

Test: 7 gode rosé vine
 
Blues for Torvehallerne

Blues for Torvehallerne

11. jul | BLOG | Jeg er virkelig glad for Torvehallerne, også selv om jeg i virkeligheden kun frekventerer ret få af stadepladserne. Jeg synes måske, at området er blevet lidt for meget et hænge-ud-sted, men det er nok et spørgsmål om smag og behag...

Blues for Torvehallerne
 
Simpel sommer

Simpel sommer

10. jul | BLOG | Jonas Mikkelsen på Hotel Frederiksminde ved Præstø har lanceret en række urteolier, bl.a. på ramsløg, estragon og dild.

Simpel sommer
 
Opskriften på fiasko

Opskriften på fiasko

09. jul | BLOG | ”Den farligste i køkkenet er den, der slavisk følger opskriften,” hævdede den engelske køkkenguru, Elizabeth David, og med det mente hun blandt andet, at man altid skal smage efter, at ovne er forskellige og tilberedningstiden derfor kan variere fra ovn til ovn etc...

Opskriften på fiasko
 
6 opskrifter på sol og sommermad

6 opskrifter på sol og sommermad

09. jul | HOVEDRETTER | Vi laver sommermad med sommergrønt til dovne feriedage og lune sommeraftener. Skal det være en risotto eller noget med pasta, eller bare en omelet måske og lidt røget fisk af en art eller ligefrem et stykke lækkert hvid fisk til det sommergrønne?

6 opskrifter på sol og sommermad
 
Bouchard og Bourgogne

Bouchard og Bourgogne

08. jul | BLOG | 2012 går ikke over i historien for sin kvalitet, men for sin rekordmængde af bibelske prøvelser. Bouchard Père & Fils, som ejer jordlodder i nord og syd på Côte d'Or, havde det som Job i det gamle testamente. Herren gav og Herren tog... der kom god vin ud af det alligevel. 

Læs om Bouchards 2012ere her
 
Undskyld igen, kære cava

Undskyld igen, kære cava

07. jul | BLOG | Undskyld igen - da Gramona, sammen med Recaredo dobbeltmonarkerne af cava, forleden var i København, måtte jeg endnu engang æde min gamle hat. Vel var jeg forberedt på at få skudt fordomme ned, for jeg har smagt lidt Gramona før, men Xavier Gramona lavede alligevel en magtdemonstration.

Læs om Gramona her
 
Bornholms stemmer

Bornholms stemmer

07. jul | BLOG | Øens tre gastronomiske fyrtårne har fået selskab, og på Melsted Badehotel skal man nok overveje, om man virkelig mener det alvorligt.

Bornholms stemmer (1 kommentarer)

MEST LÆSTE

SIDSTE NYT

 
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind porcelæn fra Pillivuyt

Vind porcelæn fra Pillivuyt

Deltag i konkurrencen om 3x1 gavesæt fra Pillivuyt, med produkter fra den nye porcelænsserie ’Blå Bretagne’. Præmien har en samlet værdi af 2.580 kr.

Vind porcelæn fra Pillivuyt

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

Konkurrence

Vind Champagne fra Moët & Chandon

Vind Champagne fra Moët & Chandon

Deltag i konkurrencen om 3x1 flaske Moët Ice Impérial fra Moët & Chandon til en samlet værdi af 1.167 kr.

Vind Champagne fra Moët & Chandon

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED