gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Nyheder > Knivskarpe undervisere søges til Hotel- og Restaurantskolen
Knivskarpe undervisere søges til Hotel- og Restaurantskolen

 

Knivskarpe undervisere søges til Hotel- og Restaurantskolen

Advertorial: Vil du være med til at uddanne fremtidens kokke, og søger du et job med gode kolleger og faglige udfordringer, så har Hotel- og Restaurantskolen det perfekte job til dig.

02. jan - Af Advertorial

På Hotel- og Restaurantskolen uddanner vi hvert år mere end 1.300 elever til branchen. Og vi gør det rigtig godt, for vi sætter en ære i at have undervisere med en stærk faglig baggrund, pædagogisk interesse og masser af gejst.

Vi er Nordeuropas største brancheskole inden for hotel, restaurant og turisme, og vi er en arbejdsplads i rivende udvikling. Derfor søger vi nu to nye faglærere, som hovedsageligt skal undervise på vores grundforløb, nemlig:

En kok, der også er uddannet detailslagter plus en kok, der også er uddannet bager eller konditor.

Det er vigtigt for os, at vores nye undervisere, såvel som vores eksisterende, er gode til at arbejde med unge. De skal være dygtige til at formidle - både mundtligt og skriftligt – og være rummelige, initiativrige og sociale.

”Der er en masse dygtige lærere på skolen, som er virkelig skønne og vil en masse. Det giver et rigtig godt miljø – både for ansatte og elever”, siger Morten Schou, underviser på Hotel- og Restaurantskolen, kok, tjener og sommelier.

Derudover er pædagogikken et af de springende punkter for Morten Schou i forbindelse med hans lærerstilling på Hotel- og Restaurantskolen. For ham er pædagogikken nemlig ikke bare spændende at arbejde med, når det kommer til undervisning af næste generations gastronomer. Det handler også om, at branchen generelt kunne have gavn af lidt pædagogisk snilde.

"Den pædagogiske gren mangler vi i den her branche. Hvor meget ville vi ikke kunne forbedre eller opnå på nemmere måder, hvis vi kunne formidle tingene på den rigtige måde?", siger han som begrundelse for, hvorfor undervisning interesserer ham så meget

Vil du være vores nye kollega?
Hotel- og Restaurantskolen tilbyder et udfordrende job i et uformelt miljø med gode kolleger, faglige og sociale udfordringer i hverdagen, engagerede elever, en god madordning og et røgfrit arbejdsmiljø.

Er du interesseret i at blive vores nye kollega, så gå ind på Hotel- og Restaurantskolens hjemmeside og se mere om disse spændende stillinger og ansøg dér. Vi glæder os til at høre fra dig!

Du finder stillingsopslagene under menuen Ledige stillinger på www.hrs.dk



Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Sidste nyt

Alsace: 14 senthøstede vine

Alsace: 14 senthøstede vine

22. aug | HVIDVIN | De senthøstede vine fra Alsace er en lidt overset specialitet, der er værd at skænke noget opmærksomhed. gastros chefredaktør Jesper Uhrup Jensen har smagt 14 af slagsen, og giver sin mening til kende her...

Alsace: 14 senthøstede vine
 
Få 6 opskrifter fra Restaurant De 2 Have

Få 6 opskrifter fra Restaurant De 2 Have

20. aug | TEMA | Danmarks nordligst beliggende restaurant, ja, faktisk Danmarks nordligste beliggende hus overhovedet, ser udvendigt ikke ud af så meget, men indenfor finder man et designersmart spisested med udsyn på tallerkenen – og udsyn og udsigt i det hele taget. Man får vel ikke bedre udsigt noget sted i Danmark. De 2 Have er månedens restaurant i gastro.

Få 6 opskrifter fra Restaurant De 2 Have
 
 
Månedens 5 gode rødvine

Månedens 5 gode rødvine

15. aug | RØDVIN | MÅNEDENS VINE: gastros vineksperter har denne måned fundet fem gode rødvine, du skal smage.

Månedens 5 gode rødvine
 
Der findes ingen gode vine, kun gode flasker

Der findes ingen gode vine, kun gode flasker

13. aug | BLOG | Prop, bakterier, brettanomyces og ethylacetat – vindrikkere mødes af grumme vækster og sygdomme, alskens fejl og endda hemmelig kemi og mikrobiologi i deres vine. På den anden side er der ingen tvivl om at fejlprocenten på vin er den mindste nogensinde. Men når det gælder gammel vin...

læs mere her
 
Guide: 6 smarte spisesteder i Barcelona

Guide: 6 smarte spisesteder i Barcelona

13. aug | UDLANDET | Når restauranter i Barcelona er smarte, så er de virkelig smarte – så smarte, at maden ikke altid kan følge med. Vi har prøvet seks af Barcelonas smarte steder, smarte på hver deres måde...

Guide: 6 smarte spisesteder i Barcelona
 
6 opskrifter på fastfood fra Lammefjorden

6 opskrifter på fastfood fra Lammefjorden

11. aug | HOVEDRETTER | Hotdogs, burgere, nuggets, BBQ, sodavand og milkshake – så vanker der fastfood! Har vi fået solstik? Nej, nej, slet ikke, vi har bare leget lidt med junkklassikerne fra fastfoodverdenen og givet dem et vitaminboost med lækre nye grøntsager fra Lammefjorden og pimpet dem med alskens lækre marinader og mayonnaiser i bedste nynordiske stil.

6 opskrifter på fastfood fra Lammefjorden
 
5 gode rosé vine under 110 kr.

5 gode rosé vine under 110 kr.

08. aug | ROSÉ | VIN PÅ BUDGET: gastros vineksperter er gået amok i gode budgetvenlige rosé vine, og har udvalgt fem styks du skal smage.

5 gode rosé vine under 110 kr.
 
Nyt gastro på gaden

Nyt gastro på gaden

07. aug | NYHEDER | I dag lander gastros august-nummer i butikkerne, og du kan smugkigge i det lige her…

Nyt gastro på gaden
 
5 lækre opskrifter til brunch med vennerne

5 lækre opskrifter til brunch med vennerne

06. aug | HOVEDRETTER | Det er altid dejligt med en middag med vennerne, så hvorfor ikke begynde lidt tidligt – uden at vi snakker for tidligt – hvorfor ikke ses til brunch og have dagen for sig sammen? Måske man så også kan nå en sen frokost …

5 lækre opskrifter til brunch med vennerne
 
Thorsten Schmidt: "Jeg har advaret dem!”

Thorsten Schmidt: "Jeg har advaret dem!”

04. aug | NYT & NOTER | Vi har været i Skagen for at tale med Thorsten Schmidt, der til alles overraskelse overtog jobbet som køkkenchef på Ruths Hotel efter Michel Michaud.

Thorsten Schmidt: "Jeg har advaret dem!”
 
Det spiser vi i august

Det spiser vi i august

01. aug | RÅVARER | August er med Ø … økologi!

Det spiser vi i august
 
Nannas august køkken

Nannas august køkken

01. aug | RÅVARER | Nu er det blevet august, og sommeren går en smule mere på hæld, men stadig på den gode måde, for august er en jubelmåned udi råvarer af næsten enhver art – august er krabber, krebs, sildemakreller, bønner, bær og frugt – ingen grund til postsommerferie-depression …

Nannas august køkken
 
Guide: Spis og drik i Venedig

Guide: Spis og drik i Venedig

31. jul | UDLANDET | Byen, der står på pæle for dig, er og bliver en af verdens største seværdigheder. Gastronomisk set er det ikke Italien fra den bedste side, men som sædvanlig skal man blot et par skridt væk fra de allermest nedtrampede stier for at finde de små, gode steder. Vi fandt seks af slagsen.

Spis og drik i Venedig. (1 kommentarer)
 
5 ny nordiske sommerretter

5 ny nordiske sommerretter

30. jul | HOVEDRETTER | Kammusling med gulerod, okseinderlår med peberrod eller var det noget med violet spidskål og svampe? Her får du opskrifterne på fem delikate ny nordiske sommerretter...

5 ny nordiske sommerretter

MEST LÆSTE

SIDSTE NYT

 
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind gavekort på 1.000 kr. til Torvehallerne

Vind gavekort på 1.000 kr. til Torvehallerne

Deltag i konkurrencen om 5x1 gavekort på 1.000 kr. til Torvehallerne.

Vind gavekort på 1.000 kr. til Torvehallerne

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED