gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Nyheder > Hjælp gastro og vind
Hjælp gastro og vind

 

Hjælp gastro og vind

Hvad synes du om gastro? Deltag i læserundersøgelsen og vær samtidig med i konkurrencen om et knivsæt + -blok fra Global til en værdi af 10.198 kr.

18. sep - Af Redaktionen

Hver måned gør vi vores yderste for at levere et magasin fyldt med inspiration, underholdning og information til dig, der gerne vil være opdateret.

Men er det godt nok eller kan vi gøre det endnu bedre?

Får du nok artikler, anmeldelser, portrætter og tilstrækkeligt med spændende nyheder eller er der andet du hellere vil læse om? Er artiklerne interessante og temaerne relevante? Er der noget der kan forbedres?

Din mening er vigtig for os. Hjælp os ved at deltage i vores læserundersøgelse. Her vil du blive stillet nogle spørgsmål om gastro nr. 70, 2012. Du skal bare svare ærligt på, hvad du har læst, hvad du kan lide eller ikke lide i magasinet. På forhånd tak for hjælpen!
Med venlig hilsen,
Jesper Uhrup, chefredaktør.

DELTAG I LÆSERUNDERSØGELSEN HER



Tilbage til oversigten

ANNONCE


 

Kommentarer

Bruger en del af opskrifterne.

03. okt 2012 KL 04:34 Af Poul Bærentzen

Som den der laver mad i huset tjekker jeg ofte Gastro for at få ideer og gode opskrifter og ser samtidig på de nye dejlige ting til køkkenet.

Godt.

03. okt 2012 KL 04:32 Af Martin Bærentzen

Altid en god side med masser af opskrifter, tips og lækre ting.

Kvalitet m.m.

03. okt 2012 KL 04:30 Af Bente Bærentzen

Gastro står som altid for kvalitet, sundhed og velvære - godt gået!

Anbefaling af Gastro

25. sep 2012 KL 01:12 Af Kurt Holstein

Gastro har god kvalitet, dog kunne jeg godt tænke mig lidt mere dybtegående anmeldelse hvad angår vin, ellers kan jeg bestemt anbefale bladet.

GASTRO kombinerer min interesser fremragende

25. sep 2012 KL 12:52 Af jan nielsen

Gastro har det hele, god kvalitet og så mange af mine favorit interesser kombineret, MAD, VIN og rejser og naturligvis grej til det hele. SÅDAN

 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Sidste nyt

Anmeldelse: Mielcke & Hurtigkarl

Anmeldelse: Mielcke & Hurtigkarl

22. okt | ANMELDELSER | Mielcke & Hurtigkarl er en helt særlig ophøjet oplevelse – gastronomi i særklasse, betjening på topniveau og omgivelser, der er sært dragende og drømmeagtige. Restauranten er beliggende i Det Kongelige Danske Haveselskabs Have, hvor næsten alt er forbudt, men på restauranten folder drømmenes faner sig ud.

Anmeldelse: Mielcke & Hurtigkarl
 
Annonce: Har du en gammel gryde i køkkenskabet?

Annonce: Har du en gammel gryde i køkkenskabet?

21. okt | NYHEDER |

Vær med i jagten på Danmarks ældste gryder og vind nye Gravity gryder fra Eva Solo.

  Læs mere
 
Ude godt, hjemme bedst?

Ude godt, hjemme bedst?

21. okt | BLOG | Jeg forventer ingen medlidenhed, men for f..., hvor er det noget af en nedtur (på flere måder) at lande i Kastrup i øsende regnvejr efter at have gået rundt i skyggen under platanerne i et 30 grader varmt Palma de Mallorca.

Ude godt, hjemme bedst?
 
Annonce: Eva Trio præsenterer Grejskolen

Annonce: Eva Trio præsenterer Grejskolen

20. okt | NYHEDER | Hvilken type gryde skal man bruge til hvilken slags kokkerering, og hvilket kød egner sig til braisering? Sæt dig til rette på skolebænken, når Daniel Kruse - landsholdskok - deler tips og tricks i Eva Trios Grejskole. 

Læs mere
 
10 delikate opskrifter på græskarsuppe

10 delikate opskrifter på græskarsuppe

20. okt | TEMA | Eftåret indbyder til varme supper, og hvad er bedre end at udnytte sæsonens mange græskar til en græskarsuppe? Vi har samlet ti af vores favoritopskrifter her.

10 delikate opskrifter på græskarsuppe
 
Få 7 opskrifter fra restaurant Tree Top på Munkebjerg Hotel

Få 7 opskrifter fra restaurant Tree Top på Munkebjerg Hotel

20. okt | TEMA | Udefra set ligner Hotel Munkebjerg et lidt anonymt konferencehotel, men det er i virkeligheden drømmen om et mødested, for hotellet rummer fire restauranter bl.a. en af Jyllands (Danmarks?) bedste restauranter og en køkkenchef, der er en af tidens helt store unge talenter, Rasmus Munk. Restaurant Tree Top er Månedens Restaurant.

Få 7 opskrifter fra restaurant Tree Top på Munkebjerg Hotel
 
Weekendvin: 5 flasker under 200 kr.

Weekendvin: 5 flasker under 200 kr.

17. okt | TEMA |

Denne weekend skal du smage disse 5 flasker, alle til yderst rimelige priser!

Weekendvin: 5 flasker under 200 kr.
 
Mød Rasmus Munk fra restaurant Tree Top på Munkebjerg Hotel

Mød Rasmus Munk fra restaurant Tree Top på Munkebjerg Hotel

15. okt | NYT & NOTER | Mens de københavnske restauranter løber med stort set al hæder og opmærksomhed, lister et 23-årigt stortalent, Rasmus Munk, rundt i Vejles højder som køkkenchef i restauranten Tree Top på Munkebjerg Hotel. Her ofrer han alt for at nå til tops og når sjældent hjem efter arbejde, før han skal møde igen...

Mød Rasmus Munk fra restaurant Tree Top på Munkebjerg Hotel
 
Annonce: Eva Trio præsenterer Grejskolen

Annonce: Eva Trio præsenterer Grejskolen

13. okt | NYHEDER | Hvilken type gryde skal man bruge til hvilken slags kokkerering, og hvordan holder man sine pander i flere år? Sæt dig til rette på skolebænken, når Daniel Kruse - landsholdskok - deler tips og tricks i Eva Trios Grejskole. 

Læs mere
 
Oplev Bornholms gastronomiske stemmer

Oplev Bornholms gastronomiske stemmer

13. okt | ANMELDELSER | De gamle kendinge på øen, Kadeau og Stammershalle er i gastronomisk topform og har fået selskab af idylliske Christianshøjkroen.

Oplev Bornholms gastronomiske stemmer
 
5 gode vine over 200 kr.

5 gode vine over 200 kr.

10. okt | TEMA | gastros vinekspert René Langdahl Jørgensen har fundet 5 gode flasker, som du skal smage. Priserne ligger fra 200-350 kr. Se dem her...

5 gode vine over 200 kr.
 
Nyt gastro på gaden

Nyt gastro på gaden

09. okt | NYHEDER | I dag lander gastros supernummer med intet mindre end 164 sider i butikkerne, og du kan smugkigge i det lige her…

Nyt gastro på gaden
 
Eva Ravnbøl: ”Jeg har efter 25 år stadig ikke vænnet mig til at spise kager og lignende til morgenmad”

Eva Ravnbøl: ”Jeg har efter 25 år stadig ikke vænnet mig til at spise kager og lignende til morgenmad”

09. okt | NYT & NOTER | Eva Ravnbøl har lavet tv-programmer om mad som fx ’Pastaplus’ og ’Min italienske drøm’ og rejse- og kogebøger og er desuden bl.a. freelancekorrespondent for TV2 News. Her fortæller hun om Italien versus Danmark.

Eva Ravnbøl: ”Jeg har efter 25 år stadig ikke vænnet mig til at spise kager og lignende til morgenmad” (1 kommentarer)
 
Vejrø - Tag med på gastronomisk bondegårdsferie

Vejrø - Tag med på gastronomisk bondegårdsferie

08. okt | ANMELDELSER | Hvad får man, hvis man tager en nedslidt og ubeboet ø, en Saxobank-mand og en kvart milliard kroner? Man får et naturskønt, økologisk og selvforsynende luksushotel med egen restaurant. Vi har været på bondegårdsferie af den gastronomiske slags for virkelig viderekomne feinschmeckere på Vejrø, en ø i smålandsfarvandet nord for Lolland.

Vejrø - Tag med på gastronomisk bondegårdsferie
 
Deltag i gastros læserundersøgelse og vind GSF-24 universalkniv fra Global

Deltag i gastros læserundersøgelse og vind GSF-24 universalkniv fra Global

08. okt | NYHEDER | Hjælp os med at gøre gastro endnu bedre, og vær med i konkurrencen om 5x1 GSF-24 universalkniv fra Global til en samlet værdi af 3.245 kr.

Deltag i konkurrencen

MEST LÆSTE

SIDSTE NYT

 
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind julekalender og Merry Christmas gaveæske fra Karamel Kompagniet

Vind julekalender og Merry Christmas gaveæske fra Karamel Kompagniet

Deltag i konkurrencen om et gavesæt, indeholdende julekalender og Merry Christmas gaveæske med 174 g juleblanding fra Karamel Kompagniet. Vi udlodder 10 sæt til en samlet værdi af 2.400 kr.

Vind julekalender og Merry Christmas gaveæske fra Karamel Kompagniet

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Læseranalyse


Facebook

Konkurrence

Vind Margrethe-skåle i porcelæn fra Rosti Mepal

Vind Margrethe-skåle i porcelæn fra Rosti Mepal

Deltag i konkurrencen om 3x1 gavesæt fra Rosti Mepal, indeholdende de nye Margrethe-skåle i porcelæn i tre forskellige størrelser. Præmierne har en samlet værdi af 960 kr.

Vind Margrethe-skåle i porcelæn fra Rosti Mepal

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED