gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Nyheder > Danmarks bedste vin kåret
Danmarks bedste vin kåret

 

Danmarks bedste vin kåret

Se, hvem der løb af med titlen som DK's bedste vin.

29. aug - Af Susanne Knutzen

Brancheorganisationen Danske Vingårde har netop afholdt årets Vinshow 2012, hvor de bedste danske vine og som noget nyt også de bedste danske frugtvine og destillater blev kåret.

Første runde, nemlig smagningen og bedømmelsen, fandt sted den 6. August i København, hvor overdommer Dr. Volker Jürger fra Staatliches Weinbauinstitut Freiburg sammen med det øvrige dommerpanel, som bestod af Nicolai Hyllested, Sommelier Falsled Kro, Rasmus Holmgård Redaktør Mad + Medier, Niels Ehler Cand hort – PhD Vinskribent og Stan Beurskens Msc Wÿnbouwadvieser Holland smagte på de mange vine.

Se også: 5 vine under 100 kr.

I lørdags blev det så offentliggjort, hvem der kunne tage pokaler og medaljer med hjem. De heldige vindere blev:

Mousserende, Hvid
Pokal: Dons Cuvèe Brut 2011. Skærsøgaard

Mousserende, Rosè/Rød
Pokal: Festivo Brut RCCLM 2011. Nyholmgaard vin

Hvidvin, Tør
Pokal: RÖS Solaris 2011. Dyrehøj Vingaard I/S
Bronze: RÖS Solaris 2011. Dyrehøj Vingaard I/S

Hvidvin, Sød
Pokal: RÖS Muscaris 2011. Dyrehøj Vingaard I/S
Bronze: RÖS Muscaris 2011. Dyrehøj Vingaard I/S

Rosè
Pokal: RÖS Rondo rosè 2011. Dyrehøj Vingaard I/S

Rødvin, uden fadlagring
Pokal: Lillelund 2008. Dansk Vincenter

Rødvin, med fadlagring
Pokal: RÖS Cabernet Cantor 2011. Dyrehøj Vingaard I/S
Bronze: RÖS Cabernet Cantor 2011. Dyrehøj Vingaard I/S
Bronze: Top Gold 2009. Skærsøgaard

Rødvin, tørrede druer
Pokal: Blue Label 2010, Premium Fad Nr. 1. Vester Ulslev Vingaard

Dessertvin
Pokal: RÖS Solaris Prestige. Dyrehøj Vingaard I/S

Hedvin
Pokal: Ro-Po-01-10 2010. Rosenbækvin
Bronze: Ro-Po-01.10 2010. Rosenbækvin
Bronze: H 90/35 2011. Fjordgård

Kirsebærvin
Pokal: Sur Lie 2009/2010. Frederiksdal Kirsebærvin P/S
Bronze: Sur Lie 2009/2010 Frederiksdal Kirsebærvin P/S
Bronze: Catherine 2010 Frederiksdal Kirsebærvin P/S
Bronze: Frederiksdal 2011 Frederiksdal Kirsebærvin P/S
Bronze: Roncio 2010 Frederiksdal Kirsebærvin P/S

Frugtvin
Pokal: Cider m. Æblau 2010. Skærsøgaard

Likør
Pokal: Ki- 01-10 2010. Rosenbækvin
Bronze: Ki-01-10 2010. Rosenbækvin

Destillater på druevin
Pokal: Brandy 2007. Skærsøgaard

Destillater på Kvas
Pokal: Druebrændevin 2009. Skærsøgaard

Destillater på andet
Pokal: RÖS Edelbrand Elstar 2011. Dyrehøj vingaard I/S
Bronze: RÖS Edelbrand Elstar 2011. Dyrehøj Vingaard I/S

Årets Rødvin 2010
Pokal: Blue Label 2010, Premium Fad Nr. 1. Vester Ulslev Vingaard

Årets Vin
Pokal: RÖS Cabernet Cantor 2011. Dyrehøj Vingaard I/S

Årets Vingaard Pokal: Dyrehøj Vingaard I/S



Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Sidste nyt

7 italienske pasta opskrifter

7 italienske pasta opskrifter

26. jan | TEMA | Pasta er Danmarks italienske nationalspise. Se vores favoritretter her.

7 italienske pasta opskrifter (1 kommentarer)
 
Cannelloni med gris, pancetta og fennikel

Cannelloni med gris, pancetta og fennikel

26. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på cannelloni med gris, pancetta og fennikel.

Cannelloni med gris, pancetta og fennikel
 
Gnocchi di sardi med artiskokker

Gnocchi di sardi med artiskokker

26. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på gnocchi di sardi med artiskokker.

Gnocchi di sardi med artiskokker
 
Spaghetti cacio e pepe

Spaghetti cacio e pepe

26. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på spaghetti cacio e pepe.

Spaghetti cacio e pepe
 
Pappardelle med svinekæber i vino

Pappardelle med svinekæber i vino

26. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på pappardelle med svinekæber i vino.

Pappardelle med svinekæber i vino
 
Linguine ai frutti di mare

Linguine ai frutti di mare

26. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på linguine ai frutti di mare.

Linguine ai frutti di mare
 
Ravioli med tallegio og butternutsquash

Ravioli med tallegio og butternutsquash

26. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på ravioli med tallegio og butternutsquash.

Ravioli med tallegio og butternutsquash
 
Spaghettini med tomat og olivenolie

Spaghettini med tomat og olivenolie

26. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på spaghettini med tomat og olivenolie.

Spaghettini med tomat og olivenolie
 
10 sublime opskrifter med svinekød

10 sublime opskrifter med svinekød

23. jan | TEMA | Sylte, svinemørbrad, svinecarré, svinebryst, satayspyd og mange flere lækkerier med svinekød. Se de mange lækre opskrifter med gris her.

Klik her og få 10 sublime opskrifter med svinekød
 
Pocheret svin i krydderurtebouillon med sprøde kartofler

Pocheret svin i krydderurtebouillon med sprøde kartofler

23. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på pocheret svin i krydderurtebouillon med sprøde kartofler.

pocheret svin i krydderurtebouillon med sprøde kartofler
 
Grov sylte af svin med saltede agurker, syltede rødbeder og stærk sennep

Grov sylte af svin med saltede agurker, syltede rødbeder og stærk sennep

23. jan | FROKOST | Få opskriften på grov sylte af svin med saltede agurker, syltede rødbeder og stærk sennep.

Grov sylte af svin med saltede agurker, syltede rødbeder og stærk sennep
 
Mørbradbøf med bløde løg, sechuanpeber og agurkesalat

Mørbradbøf med bløde løg, sechuanpeber og agurkesalat

23. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på mørbradbøf med bløde løg, sechuanpeber og agurkesalat.

Mørbradbøf med bløde løg, sechuanpeber og agurkesalat
 
Satayspyd med svinefilet og sataysauce

Satayspyd med svinefilet og sataysauce

23. jan | HOVEDRETTER | Få opskriften på satayspyd med svinefilet og sataysauce

Satayspyd med svinefilet og sataysauce
 
Gris med fersken og sommerkartoffelmos

Gris med fersken og sommerkartoffelmos

23. jan | HOVEDRETTER |

Få opskriften på gris med fersken og sommerkartoffelmos.

Gris med fersken og sommerkartoffelmos
 

MEST LÆSTE

SIDSTE NYT

 
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE