gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Nyheder > Bag søde sager - uden sukker
Bag søde sager - uden sukker

 

Bag søde sager - uden sukker

Ny bog viser os, hvordan vi kan vælge sunde, men lige så lækre alternativer til slikskålen og flødeskumskager.

09. okt - Af Susanne Knutzen

Lone Rasmussen og Umahro Cadogan har forfattet en ny bog, som er en guide til at vælge sunde godter, der giver din krop styrke og energi.

Lone Rasmussen fortæller i bogen om sin fortid som trøstespiser, og Cadogan deler ud af råd og vejledning til at gøre det allerbedste for din krop, når det gælder søde sager.

Her er dog heldigvis ingen løftede pegefingre, fanatiske sundhedskure eller trusler om slikcølibat. For de to forfattere elsker også at spise masser af godter – de foretrækker bare, at de er lavet af gode råvarer uden tilsætningsstoffer. Bogen er derfor også fyldt med opskrifter på kager og andre lækkerier.

Du får 3 opskrifter fra bogen på de følgende sider

1234 NÆSTE >

Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Sidste nyt

Forudsigelige og overraskende Michelin

Forudsigelige og overraskende Michelin

26. feb | NYT & NOTER |

Michelin Guide Nordic Cities 2015 har talt, og det blev som bekendt til tre stjerner til Århus og en ny tostjernet i København.

Michelinstjerner 2015: Sådan faldt de
 
Gastro forudser: Sådan falder michelinstjernerne på torsdag

Gastro forudser: Sådan falder michelinstjernerne på torsdag

24. feb | NYT & NOTER | Sådan går det, når der på torsdags uddeles michelinstjerner, hvis vi skal være realistiske og lidt kedelige (kun ændringerne nævnes):

Gastro forudser: Sådan falder michelinstjernerne på torsdag (1 kommentarer)
 
3 vine til 4 stjerner

3 vine til 4 stjerner

23. feb | TEMA | Vi har fundet 3 vine til 4 stjerner (ud af 6) til dig.

3 vine til 4 stjerner
 
Comte De Senneval Rosé

Comte De Senneval Rosé

23. feb | MOUSSERENDE VIN | Både smag og duft af røde bær er diskret og afmålt, behageligt afmålt.

Comte De Senneval Rosé
 
Brunello Di Montalcino 2009, Val Di Suga, Montalcino. Italien

Brunello Di Montalcino 2009, Val Di Suga, Montalcino. Italien

23. feb | RØDVIN | Ikke verdens mest komplekse vin, men den har det brune skær, de læderagtige noter og det let bitre skær.

Brunello Di Montalcino 2009, Val Di Suga, Montalcino. Italien
 
Barrua 2011, Sola Dei Nuraghi, Sicilien. Italien

Barrua 2011, Sola Dei Nuraghi, Sicilien. Italien

23. feb | RØDVIN | En vin med jordede krydrede noter, der slet ikke er uden charme.

Barrua 2011, Sola Dei Nuraghi, Sicilien. Italien
 
Fem fabelagtige retter fra uforlignelige Uformel

Fem fabelagtige retter fra uforlignelige Uformel

20. feb | TEMA | Her får du opskrifterne på fem fabelagtige retter fra uforlignelige Uformel.

Fem fabelagtige retter fra uforlignelige Uformel
 
Vilde brombær med brachettosorbet, hvid chokoladecreme og 'oreo'

Vilde brombær med brachettosorbet, hvid chokoladecreme og 'oreo'

20. feb | DESSERTER | Få Uformels opskrift på vilde brombær med brachettosorbet, hvid chokoladecreme og 'oreo'.

Vilde brombær med brachettosorbet, hvid chokoladecreme og 'oreo'
 
Stegt gråand med græskar, grønkål, fedtegrever og sherrysauce

Stegt gråand med græskar, grønkål, fedtegrever og sherrysauce

20. feb | HOVEDRETTER | Få Uformels opskrift på stegt gråand med græskar, grønkål, fedtegrever og sherrysauce

Stegt gråand med græskar, grønkål, fedtegrever og sherrysauce
 
Stegt havtaske med svampebouillon, bonito og soubise

Stegt havtaske med svampebouillon, bonito og soubise

20. feb | HOVEDRETTER | Få uformels opskrift på stegt havtaske med svampebouillon, bonito og soubise.

Stegt havtaske med svampebouillon, bonito og soubise
 
Taskekrabbe med syltet glaskål, skilt kærnemælksvinaigrette og friterede sesamflager

Taskekrabbe med syltet glaskål, skilt kærnemælksvinaigrette og friterede sesamflager

20. feb | FORRETTER | Få Uformels opskrift på taskekrabbe med syltet glaskål, skilt kærnemælksvinaigrette og friterede sesamflager.

Taskekrabbe med syltet glaskål, skilt kærnemælksvinaigrette og friterede sesamflager
 
Karljohantoast med aioli & Kræmmerhus af syltet glaskål med urter, torsk og løgcreme

Karljohantoast med aioli & Kræmmerhus af syltet glaskål med urter, torsk og løgcreme

20. feb | FORRETTER | Få Uformels opskrift på Karljohantoast med aioli & Kræmmerhus af syltet glaskål med urter, torsk og løgcreme

Karljohantoast med aioli & Kræmmerhus af syltet glaskål med urter, torsk og løgcreme
 
Gi' grej i gave

Gi' grej i gave

18. feb | SHOPPINGTIPS | Har du svært ved finde på en gave, når du skal til fødselsdag, jubilæum og lignende? Fortvivl ikke, for her giver vi dig en masse gaveideer til den ægte gastroseksuelle m/k.

Sjove gaveidéer
 
7 super supper til den kolde tid

7 super supper til den kolde tid

16. feb | TEMA | Koldt vejr og suppe er et super match!

7 super supper til den kolde tid
 

MEST LÆSTE

SIDSTE NYT

 
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET!

MEST LÆSTE

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE