gas-logo_GRAA_medtext

gavekort_arial_sort
 
gastro > Nyheder
Nyt gastro på gaden

Nyt gastro på gaden

10. apr| NYHEDER |I dag lander gastros april-nummer i butikkerne, og du kan smugkigge i det lige her…

Nyt gastro på gaden
 
Torvehallerne åbner folkekøkken med betal-hvad-du-vil-frokost

Torvehallerne åbner folkekøkken med betal-hvad-du-vil-frokost

03. apr | NYHEDER | Søndag 6. april langer Torvehallerne for første gang tallerkener over disken i et sæsonpræget folkekøkken på udendørspladsen. Denne gang er temaet blåmuslingerne, der stortrives i de danske farvande. Og prisen for en frokost er lige til at spise.

Torvehallerne åbner folkekøkken med betal-hvad-du-vil-frokost
 
Mens vi venter på stjernerne

Mens vi venter på stjernerne

07. mar | NYHEDER | Onsdag formiddag er M-dag – M for Michelin. Hvordan går det for København, vil der være nye stjerneskud på himlen, eller vil nogen falde og brænde ud? gastros chefredaktør Jesper Uhrup Jensen forsøger sig som spåkone.

Mens vi venter på stjernerne
 
Nyt gastro på gaden

Nyt gastro på gaden

06. mar | NYHEDER | I dag lander gastros marts-nummer i butikkerne, og du kan smugkigge i det lige her…

Nyt gastro på gaden
 
Lækre påskenyheder fra Summerbird

Lækre påskenyheder fra Summerbird

05. mar | NYHEDER | I år er påsken fra Summerbird helt økologisk, og fyldt med lækkerier...

Lækre påskenyheder fra Summerbird
 
Søde påskenyheder fra Konnerup & Co

Søde påskenyheder fra Konnerup & Co

28. feb | NYHEDER | Foråret og påsken står for døren, og derfor lancerer Konnerup & Co nu en række farverige nyheder, der byder de lysere dage indenfor. Vælg mellem klassiske marcipanæg smagt til med overraskende forårssmage eller et fint lille fuglehus fyldt med lækkerier.

Søde påskenyheder fra Konnerup & Co
 
Er du den nye Danmarksmester i blindsmagning?

Er du den nye Danmarksmester i blindsmagning?

24. feb | NYHEDER | gastro og Vinakademiet i samarbejde med Austrian Wines arrangerer nu det første åbne Danmarksmesterskab i blindsmagning.

Er du den nye Danmarksmester i blindsmagning?
 
5 påskelækkerier fra Simply Chocolate

5 påskelækkerier fra Simply Chocolate

20. feb | NYHEDER | Igen i år forkæler Simply Chocolate os med en række nyheder i anledning af påsken - gule, dusty og håndlavede lækkerier, som går lige ind i vores chokolade-hungrende-hjerter, ren selvforkælelse...

5 påskelækkerier fra Simply Chocolate
 
HELLERUP KLUB BRASSERIE LEVER!

HELLERUP KLUB BRASSERIE LEVER!

06. feb | NYHEDER | I det nyeste nummer af gastro har vi helt fejlagtigt skrevet, at den nye Italian by Lantz er åbnet, hvor Hellerup Klub Brasserie tidligere lå - i Saisons gamle lokaler på Hellerup Park Hotel. DET PASSER IKKE!

HELLERUP KLUB BRASSERIE LEVER! (1 kommentarer)
 
Nyt gastro på gaden

Nyt gastro på gaden

06. feb | NYHEDER | I dag lander gastros februar-nummer i butikkerne, og du kan smugkigge i det lige her…

Nyt gastro på gaden
 

ANNONCE


 
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ...     

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

SIDSTE NYT

 

Facebook

Konkurrence

Vind vinreol fra Kastrup Design

Vind vinreol fra Kastrup Design

Deltag i konkurrencen om 2x1 vinreol i plexiglas fra Kastrup Design til en samlet værdi af 2.750 kr.

Vind vinreol fra Kastrup Design

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Opskrift

Opskrift

Havtaske og svampe à la Redzepi

René Redzepi har om nogen været med til at (gen)opfinde det nordiske køkken. Få opskriften på en af hans signaturretter: Stegt havtaske og svampe i forskellige teksturer.

Få opskriften her

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED