gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Nyheder
Helt nuts med Nutella

Helt nuts med Nutella

13. mar| NYHEDER |Det er bare fire ting, der gør det. Sukker, kakaomasse, mælk og hasselnødder. Så er en verdenssucces hjemme. Det er Nutella, det handler om. Nutella er for længst blevet et globalt fænomen og en væsentlig medvirken til Ferrero-familiens umådelige rigdom. Men hvordan begyndte det egentlig med den bløde brune masse, som alle i verden kender på linje med Coca-Cola (næsten)? Og hvordan i dag, 50 år efter?

Nutella - 50 år og stadig ung (1 kommentarer)
 
Guide: 3 x kaffe i Århus

Guide: 3 x kaffe i Århus

11. mar | NYHEDER | Tiden, hvor kaffeentusiaster kunne stilles tilfredse med et udvalg af espressobaserede kaffer, er forbi. I dag skal udvalget være større med også lyse ristninger og mere elegante bryggemetoder, og desuden skal bønnerne gerne kunne spores tilbage til kaffebonden. Her står Århus ikke tilbage – vi har taget et par kopper på tre gode kaffebarer i Smilets By.

Guide: 3 x kaffe i Århus (1 kommentarer)
 
Nyt gastro på gaden

Nyt gastro på gaden

06. mar | NYHEDER | I dag lander gastros marts-nummer i butikkerne, og her løfter vi sløret for lidt af indholdet...

Nyt gastro på gaden
 
Nyt gastro på gaden

Nyt gastro på gaden

05. feb | NYHEDER | I dag lander gastros februar-nummer i butikkerne, og her løfter vi sløret for lidt af indholdet...

Nyt gastro på gaden
 
Bocuse d’Or dagen derpå

Bocuse d’Or dagen derpå

29. jan | NYHEDER | Det er næppe undgået nogens opmærksomhed, at Norge vandt guld ved Bocuse d'Or i går, og at danske Kenneth Hansens ikke kom på podiet.

Læs mere
 
Æbleskål for dansk cider og danske æblepionerer

Æbleskål for dansk cider og danske æblepionerer

14. jan | NYHEDER | Glem alt om billig sodavandscider fra supermarkedet. Den tåler ingen sammenligning med rigtig cider, som ikke længere kun laves med franske og engelske etiketter. Nu er dansk cider også begyndt at røre på sig. gastro har været på besøg hjemme hos fire æblepionerer.

Æbleskål for dansk cider og danske æblepionerer
 
7 billige restauranter i København

7 billige restauranter i København

09. jan | NYHEDER | Chefredaktør, Jesper Uhrup Jensen, giver dig her et bud på syv kvalitetsrestauranter, der er gode for både mave og pengepung.

Læs mere
 
Lidt forsinkelse på gastros januarudgave i iPad-version

Lidt forsinkelse på gastros januarudgave i iPad-version

08. jan | NYHEDER | Grundet tekniske problemer er vi lidt forsinket med vores halvårlige iPad-særudgave af gastro

Læs mere
 
Vinderne af Årets Ret 2014

Vinderne af Årets Ret 2014

07. jan | NYHEDER |

Det var i det store hele velkendte ansigter, der indtog scenen, da Årets Ret i slutningen af september løb af stablen – først på dagen til selve konkurrencen, og så til prisoverrækkelserne ved gallamiddagen samme aften. Men der var dog et par nye ansigter på podiet, både nye gamle og nye nye. Her kan du læse, hvem der løb af med priserne.

Vinderne af Årets Ret 2014
 
Nyt gastro på gaden

Nyt gastro på gaden

04. dec | NYHEDER | I dag lander gastros vinter-nummer i butikkerne, og du kan smugkigge i det lige her…

Nyt gastro på gaden
 

ANNONCE


 
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ...     

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET!

MEST LÆSTE

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE