gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Konkurrencer > Vindere af konkurrencer på gastro.dk
Vindere af konkurrencer på gastro.dk

 

Vindere af konkurrencer på gastro.dk

Se listen over vindere af konkurrencer på gastro.dk

08. nov - Af Redaktionen


Fremover vil du her på siden kunne se, hvem der har vundet konkurrencer på gastro.dk

Vinder af gryder og pander fra Raadvad
(Konkurrencen har kørt på boligliv.dk og gastro.dk)
- Jesper Høholt Jensen, Aabybro

Vindere af Bulldog Gin Perfect Serve kit
(Konkurrencen har kørt på boligliv.dk og gastro.dk)
- Anne-Grethe Frøslov, Farum
- Annelise Kristensen, Odense
- Astrid Johansson, Knebel
- Tanja Fahlmann Pedersen, Esbjerg
- Marianne Røjgård, Rødovre

Vindere af gavesæt fra Fiskars
(Konkurrencen har kørt på boligliv.dk og gastro.dk)
- Birger Brix, Gistrup
- Asger Høst, København
- Anita Hansen, Allerød
- Rebekka Svarrer, Århus
- Naja Wammen Sørensen, Helsingør
- Jørn Larsen, Esbjerg

Vindere af kobbergryde fra Mette Blomsterberg
(Konkurrencen har kørt på boligliv.dk og gastro.dk)
- Helene Nyame, Aulum
- Birthe Laursen, Malling

Vindere af årets Jule Akvavit fra Aalborg
(Konkurrencen har kørt på boligliv.dk og gastro.dk)
- Brian Iversen, Hasselager
- Helle Goldenbeck, Videbæk
- Ina Pedersen, København S
- Hansine Frederiksen, Holbæk
- Heidi  Rubinke, Vejen
- Carsten Clausen, Hørsholm
- Karin Grunnet, Fredericia
- Ditte Kortegaard, Svendborg
- Marta Califano, Skødstrup
- Lærke Andersen, Herning

Vinder af Wine Finer og termometer fra Nuance 
- Adam Klubien, Helsingør

Vindere af Morten Beiters bog ’Passione!’
- Benedikte Klærke, Vejle
- Helle Justesen, Kolding
- Ragna Bach, Mariager
- Ture Pedersen, Tønder
- Morten Kirkeby, Gentofte

Vindere af julekalender og Merry Christmas gaveæske fra Karamel Kompagniet
(Konkurrencen har kørt på boligliv.dk og gastro.dk)
- Camilla  Ahrensberg, Kastrup
- Anne Clement, Odense
- Maja Jensen, Vildbjerg
- Lise Bisgaard, Allerød
- Mette Bjørn, Oksbøl
- Marijanne Christensen, Greve
- Maria Henriksen, Aarhus
- Jes Juel, Frederiksberg
- Anette Mølbæk, Fredericia
- Lina Madsen, Tølløse

Vindere af Jägermeister SPICE
- Anne-Grethe Frøslov, Farum
- Charlotte Wallstrøm, København
- Jean Lydeking, Roskilde
- William Engqvist, København
- Karl Madsen, Billund

Vindere af Margrethe-skåle i porcelæn fra Rosti Mepal
(Konkurrencen har kørt på boligliv.dk, gastro.dk og rumid.dk)
- Klaus Andersen, Brønderslev
- Philippe Jensen, København Ø
- Marie Kilde, Randers SV

Vindere af whisky fra Glenmorangie        
- Theodor Mortensen, København NV
- Michael Nielsen, Ringsted

Vindere af karameller fra Karamel Kompagniet
(Konkurrencen har kørt på boligliv.dk og gastro.dk)
- Marianne Hvidtfeldt, Vojens
- Pia Thomsen, Kastrup
- Hanne Hammerum, Lejre
- Kathrine Grølsted, Søborg
- Vera Jepsen, Kolding

Vinder den nye Cup-One kaffemaskine fra Moccamaster
(Konkurrencen har kørt på boligliv.dk, rumid.dk og gastro.dk)
- Lise Carlslund-Madsen, Vestervig

Vindere af gavekort på 1.000 kr. til Torvehallerne
(Konkurrencen har kørt på boligliv.dk og gastro.dk)

- Søren Skaarup, Ringsted
- Kristian Nørgård, Silkeborg
- Anne-Grethe Frøslov, Farum
- Christopher Kok, Helsingør
- Lasse Nielsen, København Ø

Vindere af billetter til Philipson Wines 27 års fødselsdagssmagning på Børsen
- Johnny Wilche, Skovlunde
- Per Nakai, Hvidovre
- Tina Tornkvist, Holte

Vindere af steak-knive fra Yaxell

- Andreas Kaleovski, København S
- Kira Schiller, Hjortshøj
- Kristine Permild, København N
- Suzann Buus, Rørvig
- Georg Larsen, Gilleleje
__________

Fortsætter på næste side...

123456789 NÆSTE >

Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Sidste nyt

Påskelam på 5 forskellige måder

Påskelam på 5 forskellige måder

01. apr | TEMA | PÅSKE: Der er ikke noget som et lille spædt lam, yndigt og blødt ... og stort set alt på det kan spises og tilberedes på alle tænkelige måder! Her er fem opskrifter med forslag til påsken - fra både for og bag, kølle, skank, culotte, nyre og hjerte.

Påskelam på 5 forskellige måder
 
Få inspiration til lækker påskebrunch

Få inspiration til lækker påskebrunch

30. mar | TEMA | PÅSKE: Påskemorgen stod Jesus som bekendt op af sin grav – Rasmus Kjær står helt udramatisk bare op af sin seng, men går straks i køkkenet for at lave en lækker brunch. Påsken er jo lig med et hav af fridage, og traditionelt ses mange af os ved veldækkede frokostborde, men hvorfor ikke springe ud i en påskebrunch – få inspiration her.

Få inspiration til lækker påskebrunch
 
Det skal du drikke i påsken...

Det skal du drikke i påsken...

27. mar | SHOPPINGTIPS | PÅSKE: I påsken skal du drikke snaps, påskebryg, pinot noir, champagne osv. Se med her...

Det skal du drikke i påsken...
 
Sådan renser du dine muslinger

Sådan renser du dine muslinger

25. mar | TEMA | Muslinger skal spises absolut friske og være levende ved tilberedning.

3 gode tips (5 kommentarer)
 
Mineralitet findes ... eller gør det?

Mineralitet findes ... eller gør det?

23. mar | NYHEDER | Artiklen kunne også hedde 'På sporet af ordet, der ikke findes', for det gør det ikke. Ordet er opfundet af vinfolk, -anmeldere og -smagere i mangel af bedre, men det eferlades altid med rød understregning i Word-dokumentet, som tegn på stavefejl. Og spørgsmålet er om mineralitet overhovedet findes og kan bruges som udtryk for en bestemt smag! Ordet skal beskrive den der smag af kalk eller sten eller 'tørhed', som man finder i visse især sprøde, slanke og syrerige vine. gastro har sat sig for at kaste lys over emnet med hjælp fra kemien og mikrobiologien.

Mineralitet findes ... eller gør det?
 
5 fantastiske opskrifter med sødt og grønt

5 fantastiske opskrifter med sødt og grønt

20. mar | TEMA | Sødt i det salte køkken og salt i det søde har de sidste år været en klar tendens i restaurantkøkkenerne herhjemme. Smart, hvis man hører til dem, der synes, at sødt er syndigt, for så kan man pludselig spise dessert med langt bedre samvittighed og forene det søde med det sunde. Her skal vi have desserter på rødbede, bladselleri, skorzonerrod, græskar, fennikel og hirse. Men selvfølgelig med sukker, chokolade, karamel, honning, for nok skal det være grønt, men ...

5 fantastiske opskrifter med sødt og grønt
 
Rødbedesorbet med friskost og sirupskage

Rødbedesorbet med friskost og sirupskage

20. mar | DESSERTER | Få opskriften på rødbedesorbet med friskost og sirupskage.

Rødbedesorbet med friskost og sirupskage
 
Sorbet af bladselleri og citronmelisse med mælkesifon

Sorbet af bladselleri og citronmelisse med mælkesifon

20. mar | DESSERTER | Få opskriften på sorbet af bladselleri og citronmelisse med mælkesifon.

Sorbet af bladselleri og citronmelisse med mælkesifon
 
 
Græskarkerneis i krustader med græskarcreme og flødeskum

Græskarkerneis i krustader med græskarcreme og flødeskum

20. mar | DESSERTER | Få opskriften på græskarkerneis i krustader med græskarcreme og flødeskum.

Græskarkerneis i krustader med græskarcreme og flødeskum
 
Fennikeliscreme med hirsegrød deluxe, knuste oreos og estragonessens

Fennikeliscreme med hirsegrød deluxe, knuste oreos og estragonessens

20. mar | DESSERTER | Få opskriften på fennikeliscreme med hirsegrød deluxe, knuste oreos og estragonessens.

Fennikeliscreme med hirsegrød deluxe, knuste oreos og estragonessens
 
Anmeldelse: Restaurant Bæst

Anmeldelse: Restaurant Bæst

18. mar | ANMELDELSER | Bæst er beviset på, at kompromisløshed i forhold til råvarers kvalitet og oprindelse er forenelig med priser, der er til at betale – at kompromisløshed og, ja, folkelighed godt kan følges ad. Bæst slog dørene op i slutningen af sidste år og nåede således med i opløbet om at være en af årets bedste københavnernyheder på restaurantfronten.

Anmeldelse: Restaurant Bæst
 
Vi shopper gode køkkenknive og tilbehør

Vi shopper gode køkkenknive og tilbehør

16. mar | SHOPPINGTIPS | Skal du starte din grejsamling i dag, så start med at købe dig en god kniv. Den gode køkkenkniv er et af de mest uundværlige værktøjer i enhver koks gastronomiske værktøjskasse. Og det hvad enten du er professionel michelinkok eller blot en madglad amatør.

10 skarpe anbefalinger
 
Helt nuts med Nutella

Helt nuts med Nutella

13. mar | NYHEDER | Det er bare fire ting, der gør det. Sukker, kakaomasse, mælk og hasselnødder. Så er en verdenssucces hjemme. Det er Nutella, det handler om. Nutella er for længst blevet et globalt fænomen og en væsentlig medvirken til Ferrero-familiens umådelige rigdom. Men hvordan begyndte det egentlig med den bløde brune masse, som alle i verden kender på linje med Coca-Cola (næsten)? Og hvordan i dag, 50 år efter?

Nutella - 50 år og stadig ung (1 kommentarer)
 
Guide: 3 x kaffe i Århus

Guide: 3 x kaffe i Århus

11. mar | NYHEDER | Tiden, hvor kaffeentusiaster kunne stilles tilfredse med et udvalg af espressobaserede kaffer, er forbi. I dag skal udvalget være større med også lyse ristninger og mere elegante bryggemetoder, og desuden skal bønnerne gerne kunne spores tilbage til kaffebonden. Her står Århus ikke tilbage – vi har taget et par kopper på tre gode kaffebarer i Smilets By.

Guide: 3 x kaffe i Århus (1 kommentarer)

MEST LÆSTE

SIDSTE NYT

 
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET!

MEST LÆSTE

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE