gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Restaurant Relæs vovede vintermenu

Restaurant Relæs vovede vintermenu

Det er ikke for meget sagt, at denne vintermenu fra Christian F. Puglisi og hans restaurant Relæ er for vovehalse. Med sager som Mycryo og og Xantan Gum på ingredienslisten tør vi godt antage, at du får brug for følgende liste over forhandlere af de særlige ingredienser:

madeinspain.dk
(moscatal-eddike)

bienmanger.com, søg på Texturas
(Xantan Gum og Ioata)

sw-privatsalg.dk
(Thick and easy)

kagebutikken.dk
(Trimoline)


Få opskrifterne på Relæs vintermenu på de næste sider...


Kort om restaurant Relæ og Puglisi:
Christian F. Puglisi står bag Restaurant Relæ, der åbnede i efteråret 2010. Her er plads til 45 gæster + pladser i baren. Indretningen er enkel nordisk minimalisme med varme farver.

Puglisi har en baggrund fra elBulli og noma og har dermed bevæget sig i den absolutte superliga blandt gourmetrestauranter. Wall Street Journal har desuden udnævnt ham til at være blandt Europas ti største kokketalenter.
En firerettersmenu koster 355 kr.

Jægersborggade 41, 2200 København N, Tlf. 3696 6609, restaurant-relae.dk
Åben onsdag-lørdag fra kl. 17.30-24.00

15. mar 2012 - Af Mette Mølbak / Opskrifter: Christian F. Puglisi - Foto: Line Thit Klein

Tilbage til oversigten
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind gavekort på 1.000 kr. til Torvehallerne

Vind gavekort på 1.000 kr. til Torvehallerne

Deltag i konkurrencen om 5x1 gavekort på 1.000 kr. til Torvehallerne.

Vind gavekort på 1.000 kr. til Torvehallerne

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED