gas-logo_GRAA_medtext

gavekort_arial_sort
 
gastro > Bag dit brød i gryde: Få opskriften her

Bag dit brød i gryde: Få opskriften her

Her får du kokken John Vinther Martinsens opskrift og en trin-for-trin guide. så du kan bage dit eget brød i en støbejernsgryde - det er da nemt og lækkert!

Opskrift på brød
1/2 l vand
3 dl yoghurt
1/2 øl
10 gram gær
35 gram salt
Ca 1,3 kg mel

Kom evt. lidt surdej eller kerner i dejen - kun fantasien sætter grænser.

Kør alle ingredienserne sammen til en tyk grød i en stor skål. Dejen må maksimalt fylde halvdelen af din gryde, da dejen vokser betragteligt.

Hvis den er for tynd, så kom lidt mere mel i. Lad dejen hæve i 12 timer ved stuetemp.

27. sep 2012

Tilbage til oversigten

Kommentarer

Kommentar til billede nr. 1
Bages ved og hvor længe ?

01. feb 2013 KL 04:38 Af Axel

Hej jeg mangler hvorlænge det skal bage og ved hvilke grader.

Kommentar til billede nr. 2
Sidste halvdel af dejen

29. sep 2012 KL 06:19 Af Kaspar Fuglsang

Den sidste halvdel bruger du til brød nummer to, hvis du ikke gider 2 brød, halvere du opskriften :-)

Kommentar til billede nr. 2
½delen af dejen?

28. sep 2012 KL 11:04 Af John Davidsen

Hvornår skal så den anden ½del af dejen i?

 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 
 

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

SIDSTE NYT

 

Facebook

Konkurrence

Vind vinreol fra Kastrup Design

Vind vinreol fra Kastrup Design

Deltag i konkurrencen om 2x1 vinreol i plexiglas fra Kastrup Design til en samlet værdi af 2.750 kr.

Vind vinreol fra Kastrup Design

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Opskrift

Opskrift

Havtaske og svampe à la Redzepi

René Redzepi har om nogen været med til at (gen)opfinde det nordiske køkken. Få opskriften på en af hans signaturretter: Stegt havtaske og svampe i forskellige teksturer.

Få opskriften her

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED