gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Blog > gastros champagnejulekalender 19
gastros champagnejulekalender 19

gastros champagnejulekalender 19

Hver dag anmelder René Langdahl Jørgensen en flaske bobler i gastros champagnejulekalender

19. dec - Af René Langdahl Jørgensen - Foto: Rene Langdahl Jørgensen

Grand Rosé, Gosset, Champagne
Livsglæde, fjanteri, dekadence rimmer på champagne, men det gør elegance, subtilitet og intellektualitet også. Jeg har det sådan med Gosset at ydre belle epoque svulstighed, parfumeflakon og antique-design sender forkerte signaler. Gossets mineralske stil kontrasterer stærkt ikonografien. Men til sagen: Grand Rosé er farlig! Farlig for dosageelskere og roséentusiaster, der godt kan lide lidt restsukker, for Grand Rosé er strammet op, ikke i korset, men efter lang tids træning i fitness-lokalet. Den er også farlig for os andre, for slurkene bliver nemt store, når man drikker den. Cocktailbær, champignon, grusvej og jordbær siger pinot noir (ca. 10 % er mørk pinot noir bordvin fra Ambonnay og Aÿ i blendet). Den er vægtig og alligevel luftig. Gossets Grand Rosé var endnu en hjælpende hånd til min langsomme omvendelse fra rosé-forsager til rosé-supporter. 91
475 kr. suenson.dk

Tilbage til oversigten

ANNONCE


 

Kommentarer

Grand Rosé Gosset, Champagne

19. dec 2012 KL 10:46 Af Anette

Champagne er som god medicin

 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

BLOGGER

ARKIV

tidligere indlæg

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind gryder og pander fra Raadvad

Vind gryder og pander fra Raadvad

Deltag i konkurrencen om et All Steel gavesæt fra Raadvad, indeholdende 2 gryder, 1 kasserolle, 1 wok, 2 pander samt en sauterpande til en samlet værdi af 4.799,65 kr.

Vind gryder og pander fra Raadvad

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Læseranalyse


Facebook

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED