gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Blog > Mød gastros nye øl-bloggere
Mød gastros nye øl-bloggere

Mød gastros nye øl-bloggere

Naturligvis skal Danmarks førende magasin om hele den gastronomiske verden også være en kilde til viden om den mest udbredte type af alkoholisk gæret drik i verden: Øl.

06. sep - Af Thomas Hoelgaard & Søren Parker Wagner

Velkommen til Gastro’s nye ølblog.

På bloggen vil du med med jævne mellemrum opleve indlæg om alt i øllets verden. Fra viden om øltyper du ikke anede fandtes og endnu ikke ved, at du elsker til debat om udvikling, trends og meget andet i øllets verden, både i den danske andedam og i den store verden. Fra anbefalinger af de øl det er værd at gøre en indsats for at smage, til de barer og restauranter hvor man bør gøre det.

Bag bloggen står 2 på alle måder aktive deltagere på den danske ølscene over de sidste 10 år.

Jeppe Jarnit-Bjergsø er en af de tungere drenge på den danske ølscene. Som ejer af den prisbelønnede Ølbutikken på Vesterbro, Importfirmaet Drikkeriget og siden 2010 bryggeriet Evil Twin Brewing, har Jeppe lidt af et ølblæret bagkatalog.

Evil Twin Brewing sælges i dag i 13 forskellige lande, topøllene ‘Even More Jesus’ og ‘Imperial Biscotti Break’ er i lige nu blandt de bedste i verden ifølge ledende amerikanske ølmedier RateBeer.com og Beer Advocate. Desuden har han lavet husbryg specielt til Radio, Momofuku i Toronto og The Aviary i Chicago.
Find desuden Evil Twin Brewing på toprestauranter i New York som Momofuku Ko, Ssäm Bar, Nomad og Madison Eleven.
Jeppe flyttede tidligere på året familie og bryggeri til Brooklyn, New York. Her er planerne at åbne en eksklusiv ølbar i nærmeste fremtid.

Thomas Hoelgaard begyndte som håndbrygger i begyndelsen af 00’erne og vandt DM i håndbryg i både 2004 og 2006. Dette gav blod på tanden, og i 2008 åbnede Thomas sammen med vennen Anders Østergaard fantombryggeriet Xbeeriment, som siden har været en del af den danske mikrobrygscene.
I dag sælger Xbeeriment dog mere end 80% af produktionen i udlandet, hovedsageligt USA.

Ved siden af aktiviteterne som bryggere har både Jeppe og Thomas i adskillige år været særdeles aktive deltagere og indpiskere i debatten om øl i Danmark.

Kvaliteten af det øl, vi drikker, er ligesom med kvaliteten af den mad, vi spiser: Det er for vigtigt til, at der ikke er nogle, der tager det alvorligt og taler om det! Og det bliver der lavet om på med denne blog.

Endnu en gang: Velkommen til bloggen!

Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

BLOGGER

ARKIV

tidligere indlæg

Tegn abonnement

NYHEDSBREV

TILMELD
 

Se også:

Om magasinet

Læs også

Tags

Tomatketchup

Hjemmelavet ketchup

Du går aldrig tilbage til ketchup på tube. That's a promise!

Sådan laver du ketchup.

Din egen sennep

Hjemmelavet sennep

Det er nemmere end du tror, tilgengæld smager du den selv til. Denne version giver luft i næsen!

Sådan laver du sennep.

Agurkesalat

Syltede agurker

Hvorfor købe de kedelige konserverede slags, når det er såre simpelt at lave dem selv?

Sådan laver du agurkesalat.

Muslinger

Rensning af muslinger

Muslinger skal renses ordentligt inden du tilbereder dem.

Sådan renser du muslinger.

Butterdej

Den perfekte butterdej

Her er opskriften på den perfekte butterdej. Den smager så utrolig meget bedre end den færdiglavede fra frysedisken.

Lav den perfekte butterdej.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind julekalender og Merry Christmas gaveæske fra Karamel Kompagniet

Vind julekalender og Merry Christmas gaveæske fra Karamel Kompagniet

Deltag i konkurrencen om et gavesæt, indeholdende julekalender og Merry Christmas gaveæske med 174 g juleblanding fra Karamel Kompagniet. Vi udlodder 10 sæt til en samlet værdi af 2.400 kr.

Vind julekalender og Merry Christmas gaveæske fra Karamel Kompagniet

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Læseranalyse


Facebook

Konkurrence

Vind Margrethe-skåle i porcelæn fra Rosti Mepal

Vind Margrethe-skåle i porcelæn fra Rosti Mepal

Deltag i konkurrencen om 3x1 gavesæt fra Rosti Mepal, indeholdende de nye Margrethe-skåle i porcelæn i tre forskellige størrelser. Præmierne har en samlet værdi af 960 kr.

Vind Margrethe-skåle i porcelæn fra Rosti Mepal

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED