gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Blog
Petrus Brixtofte er ren!

Petrus Brixtofte er ren!

28. jul| BLOG | Fredag aften genoplivede Jacob Riising Brixtofte-sagen i sit quizshow, hvor temaet var året 2002. Farumborgmesteren drak som bekendt bl.a. Ch. Petrus på skatteydernes regning.

Petrus Brixtofte er ren!
 
 
De kommer i stimer

De kommer i stimer

27. jul| BLOG | Landet sveder og holder ferie. gastro drikker champagne. Vi er på arbejde og er lige returneret fra et regnvådt Côte des Blancs.

Et par sommeranbefalinger her.
 
 
Do it yourself Mouton '45

Do it yourself Mouton '45

24. jul| BLOG | I kølvandet på vores store artikel om vinsvindel for et par numre siden har mange spurgt os, hvordan det kunne lade sig gøre - hvordan man kunne narre folk til at tro, at de drak dyre årgangsvine, når de rent faktisk drak en eller anden blandingsmikstur. 

Do it yourself Mouton '45
 
 
'Spis' - Ja tak, meget gerne

'Spis' - Ja tak, meget gerne

23. jul| BLOG | 'Spis' hedder Mikkel Karstads kogebog, og den opfordring takker man meget gerne ja til. Mikkel Karstad, der gennem en årrække leverede opskrifter til gastro, formår det, som egentlig ikke ret mange professionelle kokke gør; han kan slet og ret levere brugbare opskrifter.

'Spis' - Ja tak, meget gerne
 
 
Det store taffel på Falsled Kro

Det store taffel på Falsled Kro

21. jul| BLOG | Tidens løsen er relativt billige menuer og måltider efter Build a bear princippet, hvor alt skal tilkøbes for at man ender med et fuldgyldigt måltid. Det er alt sammen meget fint, men som Mae West engang sagde: ”For meget af det gode kan være vidunderligt.” Per Hallundbæk på Falsled Kro går all in på det motto, når han nu lancerer Falsled Kros store taffel, og vi skal være de første til at hilse taflet velkommen.

Det store taffel på Falsled Kro
 
 
Skal du med på Noma i morgen?

Skal du med på Noma i morgen?

14. jul| BLOG | Det er ikke et spørgsmål, man får hver dag. Jeg fik spørgsmålet i torsdags – og anede ikke, hvad jeg skulle svare.

Skal du med på Noma i morgen?
 
 
Blues for Torvehallerne

Blues for Torvehallerne

11. jul| BLOG | Jeg er virkelig glad for Torvehallerne, også selv om jeg i virkeligheden kun frekventerer ret få af stadepladserne. Jeg synes måske, at området er blevet lidt for meget et hænge-ud-sted, men det er nok et spørgsmål om smag og behag...

Blues for Torvehallerne
 
 
Simpel sommer

Simpel sommer

10. jul| BLOG | Jonas Mikkelsen på Hotel Frederiksminde ved Præstø har lanceret en række urteolier, bl.a. på ramsløg, estragon og dild.

Simpel sommer
 
 
Opskriften på fiasko

Opskriften på fiasko

09. jul| BLOG | ”Den farligste i køkkenet er den, der slavisk følger opskriften,” hævdede den engelske køkkenguru, Elizabeth David, og med det mente hun blandt andet, at man altid skal smage efter, at ovne er forskellige og tilberedningstiden derfor kan variere fra ovn til ovn etc...

Opskriften på fiasko
 
 
Bouchard og Bourgogne

Bouchard og Bourgogne

08. jul| BLOG | 2012 går ikke over i historien for sin kvalitet, men for sin rekordmængde af bibelske prøvelser. Bouchard Père & Fils, som ejer jordlodder i nord og syd på Côte d'Or, havde det som Job i det gamle testamente. Herren gav og Herren tog... der kom god vin ud af det alligevel. 

Læs om Bouchards 2012ere her
 
Undskyld igen, kære cava

Undskyld igen, kære cava

07. jul| BLOG | Undskyld igen - da Gramona, sammen med Recaredo dobbeltmonarkerne af cava, forleden var i København, måtte jeg endnu engang æde min gamle hat. Vel var jeg forberedt på at få skudt fordomme ned, for jeg har smagt lidt Gramona før, men Xavier Gramona lavede alligevel en magtdemonstration.

Læs om Gramona her
 
 
Bornholms stemmer

Bornholms stemmer

07. jul| BLOG | Øens tre gastronomiske fyrtårne har fået selskab, og på Melsted Badehotel skal man nok overveje, om man virkelig mener det alvorligt.

Bornholms stemmer (1 kommentarer)
 
 

ANNONCE


 
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind porcelæn fra Pillivuyt

Vind porcelæn fra Pillivuyt

Deltag i konkurrencen om 3x1 gavesæt fra Pillivuyt, med produkter fra den nye porcelænsserie ’Blå Bretagne’. Præmien har en samlet værdi af 2.580 kr.

Vind porcelæn fra Pillivuyt

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

Konkurrence

Vind Champagne fra Moët & Chandon

Vind Champagne fra Moët & Chandon

Deltag i konkurrencen om 3x1 flaske Moët Ice Impérial fra Moët & Chandon til en samlet værdi af 1.167 kr.

Vind Champagne fra Moët & Chandon

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED