gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Blog
Killer-kokken fra Kong Hans

Killer-kokken fra Kong Hans

05. dec| BLOG | I en tid, hvor selv kontormænd med Lloyd-sko, bløde hænder og myoser i nakken har tribal-tatoos på overarmene – ja, hvor sågar bedstemødre kan mønstre en sømandsoverarm med roser og hjerter, er det så som så med tussernes traditionelle macho-symbolik.

Killer-kokken fra Kong Hans
 
 
Ferran Adriá: 'Det nordiske køkken har ingen betydning!'

Ferran Adriá: 'Det nordiske køkken har ingen betydning!'

01. dec| BLOG | Så kort og kontant var eks-elBulli-køkkenchefen, Ferran Adrià, da gastro mødte ham tidligere på ugen i Barcelona.

Ferran Adriá: 'Det nordiske køkken har ingen betydning!'
 
 
Lillebror er løs

Lillebror er løs

24. nov| BLOG | Som nævnt barsler restaurant Bror med en lillebror, Café Lillebror er navnet, og vi var lidt hurtige ude i forhold til at gætte på, hvornår den lille ny ville se dagens lys. Men nu er han her, søndag var der åbningsreception (foto her er fra Lillebrors Instagram), og fra i dag, mandag, er det hverdag.

Lillebror er løs
 
 
Stegt flæsk – det skal fandeme være løgn!

Stegt flæsk – det skal fandeme være løgn!

20. nov| BLOG | Retten er sat – nationalretten. Det blev – ikke overraskende – svinet, der løb med æren og blev Danmarks officielle nationalret, svinet i skikkelse af stegt flæsk med persillesauce. Eller er det ikke snarere persillesovs!

Stegt flæsk – det skal fandeme være løgn! (8 kommentarer)
 
 
Le Beaujolais Nouveau est arrivé!

Le Beaujolais Nouveau est arrivé!

20. nov| BLOG | Jep – tredje torsdag i november bliver den nye vin fra Beaujolais frigivet. Og det er jo i dag – og du kan smage den i København, bl.a.

Le Beaujolais Nouveau est arrivé!
 
 
Løgismeyer og Kong Claus Kælder?

Løgismeyer og Kong Claus Kælder?

07. nov| BLOG | Der har de seneste par dage været skrevet en del om en evt. fusion mellem Claus Meyers omfangsrige ’gastro-imperium’ og Løgismoses ditto forgrenede forretning – og svimlende trecifrede millionbeløb til Meyer har været nævnt, i fald en investor kom med indover.

Løgismeyer og Kong Claus Kælder?
 
 
Laks – havets lørdagskylling

Laks – havets lørdagskylling

06. nov| BLOG | I det nye nummer af gastro kan man bl.a. læse et stort interview med danske Esben Holmboe Bang fra den tostjernede Restaurant Maaemo i Oslo.

Laks – havets lørdagskylling
 
 
Oubæks bedste

Oubæks bedste

06. nov| BLOG | Gorilla er seriøs monkeybusiness og sammen med KUL Kødbyens bedste bud!

Oubæks bedste
 
 
Restaurant Bror venter en Lillebror

Restaurant Bror venter en Lillebror

05. nov| BLOG | "Brød og kaffe om dagen, vin og mad om aftenen," skriver Café Lillebror på sin Instagram-profil - og på facaden ...

Restaurant Bror venter en Lillebror
 
 
Københavns 10 bedste restauranter

Københavns 10 bedste restauranter

31. okt| BLOG | Jeg bliver tit spurgt om, hvor man spiser bedst i byen – hvilken restaurant der er den bedste. Jeg synes ikke, man kan svare entydigt på det, men jeg ved godt, hvad jeg vil anbefale, hvis eksempelvis en udlænding bad om nogle anbefalinger i forskellige prisklasser.

Københavns 10 bedste restauranter (1 kommentarer)
 
Danmarks nationalret, øf

Danmarks nationalret, øf

28. okt| BLOG | Danskerne har nu stemt finalisterne på plads, så der er otte kandidater ud af de 24 forslag, som kokke fra hele Danmark (inddelt i otte regioner) var fremkommet med som bud på Danmarks nationalret...

Danmarks nationalret, øf (2 kommentarer)
 
 
Et meget udansk dansk supermarked

Et meget udansk dansk supermarked

27. okt| BLOG | Forleden dag langede jeg (endnu en gang) ud mod danske supermarkeder. Og det bliver sikkert ikke sidste gang. Men man skal ikke glemme dem, der rent faktisk går mod strømmen.

Et meget udansk dansk supermarked (2 kommentarer)
 
 

ANNONCE


 
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE