gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Blog
Portvin på stenbroen

Portvin på stenbroen

12. sep| BLOG | En portvinsbar på Vesterbro – så har man hørt det med … i det gamle rå arbejderkvarter. Det er ikke bare Københavns, men Danmarks første portvinsbar, der i slutningen af august åbnede på Kingosgade.

Portvin på stenbroen
 
 
Mikkeller Øl & Brød

Mikkeller Øl & Brød

12. sep| BLOG | Det er nærmest blevet hverdag, at nye spændende steder dukker op – i en grad, at man næsten glemmer, hvor fuldstændig fantastisk det er. Et af byens nye steder i Mikkeller Øl & Brød, der åbnede i slutningen i maj – kun få meter fra samme Mikkellers (Mikkel Borg Bjergsø) ølbar i Victoriagade på Vesterbro.

Mikkeller Øl & Brød
 
 
Den danske forbindelse

Den danske forbindelse

08. sep| BLOG | Fire timer før FBI stormede storsvindleren Rudy Kurniawans hus, sendte Rudy en mail til sin danske forbindelse og tilbød ham fire flasker ekstremt sjældne flasker fra bourgogneproducenten Henri Jayer. Flaskerne er falske, Kurniawan har selv fremstillet dem.

Den danske forbindelse
 
 
Le Sommelier version 2.0

Le Sommelier version 2.0

02. sep| BLOG | Da Jesper Boelskifte & co. tilbage i 1997 åbnede restauranten og vinbaren Le Sommelier i Bredgade, var der ikke ret mange, der spåede det projekt ret mange chancer. Solid fransk gastronomi, et for datiden enormt og ambitiøst vinkort og noget så højpandet som et kaffekort – og det i den døde ende af Bredgade, hvor kun kontorfolk har deres gang.

Le Sommelier version 2.0
 
 
Michel Michaud tager styringen af Molskroen

Michel Michaud tager styringen af Molskroen

29. aug| BLOG | Michel Michaud overtager fra 4. september det gastronomiske ansvar for hele Molskroen – både selve kroen og det nærliggende Strandhotel, hvor han hidtil har stået for brasseriet. Han kommer til at køre parløb med den nuværende køkkenchef på Molskroen, Lasse Paulsen.

Michel Michaud tager styringen af Molskroen
 
 
Københavns bedste gadekøkken – sidste chance

Københavns bedste gadekøkken – sidste chance

29. aug| BLOG | Det er ved at være sidste udkald, hvis man vil nå at opleve Parma Buskers i Torvehallerne (på pladsen mellem de to haller) – det er virkelig et besøg værd.

Københavns bedste gadekøkken – sidste chance
 
 
Mielcke & Hurtigkarl – en havefest deluxe

Mielcke & Hurtigkarl – en havefest deluxe

25. aug| BLOG | Ved indgangen til Haveselskabets Have på Frederiksberg står der et skilt med alt det, man ikke må – man bliver holdt i endog meget kort snor som besøgende. Det står i skærende kontrast til, hvad man også kan opleve i haven, for få meter inde ligger jo Mielcke & Hurtigkarl, en restaurant, der i den grad ikke er præget af forbud, og som forekommer grænseløs åben for smag.

Mielcke & Hurtigkarl – en havefest deluxe
 
 
 
 
Der findes ingen gode vine, kun gode flasker

Der findes ingen gode vine, kun gode flasker

13. aug| BLOG | Prop, bakterier, brettanomyces og ethylacetat – vindrikkere mødes af grumme vækster og sygdomme, alskens fejl og endda hemmelig kemi og mikrobiologi i deres vine. På den anden side er der ingen tvivl om at fejlprocenten på vin er den mindste nogensinde. Men når det gælder gammel vin...

læs mere her
 
 
Petrus Brixtofte er ren!

Petrus Brixtofte er ren!

28. jul| BLOG | Fredag aften genoplivede Jacob Riising Brixtofte-sagen i sit quizshow, hvor temaet var året 2002. Farumborgmesteren drak som bekendt bl.a. Ch. Petrus på skatteydernes regning.

Petrus Brixtofte er ren! (1 kommentarer)
 
De kommer i stimer

De kommer i stimer

27. jul| BLOG | Landet sveder og holder ferie. gastro drikker champagne. Vi er på arbejde og er lige returneret fra et regnvådt Côte des Blancs.

Et par sommeranbefalinger her.
 
 
Do it yourself Mouton '45

Do it yourself Mouton '45

24. jul| BLOG | I kølvandet på vores store artikel om vinsvindel for et par numre siden har mange spurgt os, hvordan det kunne lade sig gøre - hvordan man kunne narre folk til at tro, at de drak dyre årgangsvine, når de rent faktisk drak en eller anden blandingsmikstur. 

Do it yourself Mouton '45
 
 

ANNONCE


 
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind whisky fra Glenmorangie

Vind whisky fra Glenmorangie

Deltag i konkurrencen om en 2x1 flaske Glenmorangie Signet til en samlet værdi af 2.540 kr.

Vind whisky fra Glenmorangie

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Facebook

Konkurrence

Vind karameller fra Karamel Kompagniet

Vind karameller fra Karamel Kompagniet

Deltag i konkurrencen om 5x1 Gråmyr-gaveæske med 770 g blandede karameller fra Karamel Kompagniet. Samlet værdi 960 kr.

Vind karameller fra Karamel Kompagniet

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED