gas-logo_GRAA_medtext

banner_gas
 
gastro > Blog
Københavns 10 bedste restauranter

Københavns 10 bedste restauranter

31. okt| BLOG | Jeg bliver tit spurgt om, hvor man spiser bedst i byen – hvilken restaurant der er den bedste. Jeg synes ikke, man kan svare entydigt på det, men jeg ved godt, hvad jeg vil anbefale, hvis eksempelvis en udlænding bad om nogle anbefalinger i forskellige prisklasser.

Københavns 10 bedste restauranter
 
 
Danmarks nationalret, øf

Danmarks nationalret, øf

28. okt| BLOG | Danskerne har nu stemt finalisterne på plads, så der er otte kandidater ud af de 24 forslag, som kokke fra hele Danmark (inddelt i otte regioner) var fremkommet med som bud på Danmarks nationalret...

Danmarks nationalret, øf (1 kommentarer)
 
 
Et meget udansk dansk supermarked

Et meget udansk dansk supermarked

27. okt| BLOG | Forleden dag langede jeg (endnu en gang) ud mod danske supermarkeder. Og det bliver sikkert ikke sidste gang. Men man skal ikke glemme dem, der rent faktisk går mod strømmen.

Et meget udansk dansk supermarked (2 kommentarer)
 
 
Kålsalat med and og appelsin

Kålsalat med and og appelsin

24. okt| BLOG | Salaten kan varieres i det uendelige, fx med andre kåltyper.

Kålsalat med and og appelsin
 
 
Ude godt, hjemme bedst?

Ude godt, hjemme bedst?

21. okt| BLOG | Jeg forventer ingen medlidenhed, men for f..., hvor er det noget af en nedtur (på flere måder) at lande i Kastrup i øsende regnvejr efter at have gået rundt i skyggen under platanerne i et 30 grader varmt Palma de Mallorca.

Ude godt, hjemme bedst?
 
 
36 timer i Noma-land

36 timer i Noma-land

07. okt| BLOG | I den forgangne weekends udgave af International New York Times går turen til København – ’36 hours in Copenhagen’. Det er tankevækkende at læse, HVOR Noma-fikseret udenlandske journalister er – og naturligvis også flatterende og med til at indgyde en vis stolthed.

36 timer i Noma-land
 
 
Fejl i gastros oktobernummer

Fejl i gastros oktobernummer

06. okt| BLOG | Der er desværre sket en fejl i forbindelse med trykningen af magasinet, således at Månedens vine er kommet med to gange, både på side 60-61 og side 160-161.

Fejl i gastros oktobernummer
 
 
Jensens Bøfruin 2.0

Jensens Bøfruin 2.0

03. okt| BLOG | Min kommentar forleden til Svend Rasmussens anmeldelse af Jensens Bøfhus i Berlingske for nogle dage siden kastede yderligere kommentarer af sig – kommentarer, der giver stof til eftertanke.

Jensens Bøfruin 2.0
 
 
Historisk michelinstjerne til dansker i New York

Historisk michelinstjerne til dansker i New York

02. okt| BLOG | I går udkom Guide Michelin med deres New York-udgave 2015, og der er fandeme en flot, dansk stjerne til restauranten Luksus – Luksus som ligger i ’baglokalet’ til ølbaren Tørst.

Historisk michelinstjerne til dansker i New York
 
 
Jensens Bøfruin

Jensens Bøfruin

30. sep| BLOG | Berlingskes Svend Rasmussen anmeldte i fredags Jensens Bøfhus – en meget negativ anmeldelse, der med nød og næppe udløste én beskeden stjerne...

Jensens Bøfruin (6 kommentarer)
 
Kong Hans 4.0

Kong Hans 4.0

24. sep| BLOG | For ganske nyligt genåbnede Kong Hans Kælder efter en større renovering og med Mark Lundgaard som ny køkkenchef. Mark Lundgaard er blot den fjerde køkkenchef i Kong Hans’ godt 40 år lange historie – en historie, der må siges at være præget af stabilitet.

Kong Hans 4.0
 
 
Pop man gider

Pop man gider

23. sep| BLOG | Med POP – et spiseri fortsætter de fire pop-kvinder, hvor de sidste år slap succesen Spiseri. De har lagt sommerhusindretningen bag sig, men serverer stadig virkelig et godt og moderne italienskinspireret trattoriakøkken til ikke ret mange penge. Og folk strømmer stadig til. Det forstå man godt.

Pop man gider
 
 

ANNONCE


 
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

MEST LÆSTE

KONKURRENCE

Vind Wine Finer og termometer fra Nuance

Vind Wine Finer og termometer fra Nuance

Deltag i konkurrencen om et gavesæt fra Nuance, indeholdende Wine Finer og termometer. Præmien har en samlet værdi af 499,95 kr.

Vind Wine Finer og termometer fra Nuance

GUIDE

GUIDE

Guide: 8 gode frokostrestauranter

Hvor går man hen, hvis man vil have frokost over caféniveau – måske ligefrem et gourmetmåltid på linje med et aftenmåltid? Vi giver dig 8 gode bud på frokostrestauranter.

Se guiden til gode frokostrestauranter her.

SIDSTE NYT

 

Læseranalyse


Facebook

4 velrystede cocktails

4 velrystede cocktails

Glem for en stund alt om Manhattan og Harvey Wallbanger, for her er opskrifterne på 4 nye, der er værd at ryste.

Få opskrifterne her.

Guide

Guide

14 gode og budgetvenlige restauranter

René Langdahl Jørgensen og Jesper Uhrup Jensen giver et bud på spisesteder i København, der hverken stjæler din tid eller dine penge.

Se guiden til de budgetvenlige restauranter

ANNONCE

Sådan laver du en surdej

Sådan laver du en surdej

MEYERS SURDEJ

Det tager 10 dage at starte en surdej op fra bunden. Tilfredsheden ved at servere hjemmebagt surdejsbrød er dog bestemt ventetiden værd.

Sådan laver du en surdej.

Der var engang en kogebog

Der var engang en kogebog

Kogebøgernes historie

Ph.d i mad og æstetik samt madanmelder Helle Brønnum Carlsen har taget en historisk vandring gennem kogebogsgenren og det viser sig både at være overraskende, respektindgydende og frydefuld læsning.

Læs kogebøgernes historie her.

ANNONCE

ANNONCE

GASTROS JOBMARKED